tóth gabi
Igazán könnyû, nyári sütemény, természetesen cukor nélkül! Pillanatok alatt összedobod és már majszolhatod is.
Igazán kímélő ez a finom süti, mely gondosan összeállított alapanyagai miatt biztosan nem emeli egekbe a vércukorszintedet. Tésztájában a master mix miatt rengeteg a rost, a zabpehely pedig kimondottan lassan lebomló, alacsony glikémiás indexű szénhidrát. Ez a muffin maga a csoda! Érdemes kipróbálni meggyel vagy ribizlivel is!
(Knap Daniella receptje)
Hozzávalók
Töltelék:
friss fekete cseresznye
Elkészítés:
1. Langyosítsd fel a vajat, add hozzá a tojásokat, a tejet és az édesítőt. Kézi habverővel keverd simára.
2. Add a tojásos alaphoz a zabpehelyhet, Master Mix-et és a sütőport, dolgozd össze.
3. Helyezd a muffin formába a papírokat, mindegyikbe kanalazz 3/4 magasságig a tésztából.
4. Ezután nyomkodj friss, magozott fekete cseresznye szemeket a muffinokba és a tetejükre is.
5. 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt szép aranyszínűre sülnek.
Jó étvágyat hozzá!