FITTFAZÉK

Ezért adjunk a rizshez mindig egy csepp citromlevet

Kedvenc köreted mindig ragacsos, csúnya lesz? Mutatjuk, hogy kerüld el ezt a gyakori hibát, és hogyan főzz szépséges, hófehér rizsköretet.

Szeretnél könnyű, pergős rizst főzni? El akarod kerülni, hogy a  köret összeragadt, csúnya látványt nyújtson?

A megoldás rém egyszerű!

Tégy egy teáskanálnyi citromlevet a rizs főzőlevébe. Ez az ízét egyáltalán nem befolyásolja majd, senki sem fogja észrevenni. De az eredmény pergős rizs, igazi mestermunka lesz.

Mivel még a színére is hatással van a citromlé, gyönyörködni fogsz a hófehér, elegáns köretben.

A hibátlan megjelenés visszahat az ízlelés élményére is. Ne lepődj meg, ha mindenki faggatni kezd: hogyan főzöd a rizst, hogy ilyen fantasztikus lett?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?