FITTFAZÉK

Ez az egészséges fasírt lett az ősz legnagyobb diétás kedvence

Ez a diétás fasírt elképesztően finom, és a legjobb benne, hogy sem sütéssel sem főzéssel nem tesszük tönkre a benne lévő vitaminokat.

HOZZÁVALÓK kb. 24-26 darabhoz:

  • 2 ½ csésze , nyers brokkoli darabok
  • 2 ½ csésze kesudió
  • ¼ csésze vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma, frissen zúzva
  • 2 ek extra szűz olívaolaj
  • ¼ csésze Update1 Mester morzsa vagy aprószemű zabpehely
  • ½ tk rózsaszín Himalája só

ELKÉSZÍTÉS:

1. Konyhai robotgépben aprítsd össze a brokkoli rózsákat és a kesudiót.

2. Szórd a gépbe a többi hozzávalót is. 30-40-szer nyomd meg az impulzus kapcsolót. Jól daráld össze, krémes állagú legyen.

3. Kedved szerint ízesítsd.

4. Egy evőkanálnyi adagot nyomj össze kis labdává.

5/a mód: már fogyaszthatod is. A maradékot tartsd hűtőben.

5/b mód: tedd a brokkoli labdákat 115 fokon kb. 4-5 órára a sütőbe. Ha kész, légmentes zacskóban tárold a hűtőben. (Ezzel az eljárással kevésbé lesz puha és nedvdús, ellenben szárazabb és kicsit ropogós).

Tipp: a végén a labdákat szezámmagba is forgathatod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?