kulcsár edina
Íme, a legizgalmasabb napindító diétás palacsinta! Hihetetlen ízkombináció, imádni fogod! Természetesen hozzáadott cukor nélkül!
Tele a piac friss áfonyával, így érdemes most kipróbálnod ezt a szupergyors receptet. Hozzáadott cukor nélkül készül, de a banán miatt lehetőleg reggel, vagy sportolás előtt fogyaszd ezt a palacsintát. Az áfonya fanyarsága teszi igazán különlegessé, hiszen kontrasztosan jelenik meg a banán édes ízvilága mellett. Gyorsan elkészíthető, igazán egészséges finomság!
Knapp Daniella receptje
Hozzávalók:
(10 db kisebb palacsintához)
Így készítsd:
1. Keverd össze egy tálban a lisztet, a zabpelyhet és a sütőport. Ezután add hozzá a többi hozzávalót, az áfonyát kivéve.
Botmixerrel dolgozd homogénre a masszát.
2. Egy tapadásmentes palacsintasütőt vajazz ki és kanalazz bele kb. 2-3 evőkanálnyit a tésztából, majd egy fakanál segítségével formázd kör alakúra. Sütés közben ültess néhány szem friss áfonyát a minipalacsintákra.
3. Ha az egyik oldal megsült, lapát segítségével óvatosan fordítsd át a palacsintát, és a másik oldalát is süsd szép pirosra.
4. Tálaláskor szórd meg porrá darált U1 eritrittel és adj hozzá friss áfonyát.