FITTFAZÉK

5+1 nyári diétás édesség, amit még sütnöd sem kell

A nyári melegben jól esne egy kis édesség, de semmi kedved órákig a forró sütő mellett állni? Nos, megértjük. Próbáld ki ezeket a recepteket, hiszen ezeket a cukormentes finomságokat még sütni sem kell.
  • Szerző: Ripost

A világ legfinomabb málnatortája

Ennél jobb re­cep­tet ál­modni sem le­hetne. Vil­lám­gyor­san el­ké­szít­he­ted, cukor és liszt­men­tes, vi­szont po­koli finom. A málna és cso­ko­ládé együtt tö­ké­le­tes pá­rost alkot, el­ron­tani sem tudod!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Joghurtos álomtorta

A nagy melegben biztos, hogy jól esik mindenkinek ez a gyümölcsös, fo­gyó­kú­rás fi­nom­ság. Alig van benne szén­hid­rát, rend­kí­vül egy­szerű, és mennyei az íze! Kós­told meg, nem fogod meg­bánni!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Diétás almatorta

A sütés nél­küli édes­sé­gek na­gyon nép­sze­rűek, de gon­dol­tad volna, hogy almatortából is lehet cukor és liszt nél­küli vál­to­za­tot is ké­szí­teni? Mu­ta­tunk egy egyszerű re­cep­tet.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Mini málnás sütés nélkül

(Knap Daniella receptje)

Utá­lod a pe­pe­cse­lést, sü­tö­ge­tést a kony­há­ban? Ezt az egy­szerű desszer­tet neked ta­lál­ták ki! Pláne, ha fo­gyó­kú­rá­zol, ebben ugyanis egy mor­zsá­nyi cukor sincs!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Répatorta sütés nélkül

Ha sze­re­ted a ré­pa­tor­tát, akkor ennek a fi­nom­ság­nak is nagy ra­jon­gója le­szel! Semmi cukor, vi­szont po­koli egész­sé­ges! A leg­jobb benne, hogy pil­la­na­tok alatt el­ké­szít­he­ted!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

+1 Az elmaradhatatlan diétás fagyi

Mu­ta­tunk 5 zse­ni­á­lis öt­le­tet, miből ké­szít­hetsz pil­la­na­tok alatt remek di­é­tás fagy­lal­tot.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

És ezeket olvastad már?