3 hely a világban, ahová egyedül is bátran elutazhatsz

Ha egyedül utazunk, rengeteget tanulhatunk saját magunkról, hiszen egy teljesen új környezetben kell feltalálnunk magunkat.

Szerző Ripost

El kell igazodnunk a közlekedésben, idegen nyelven kell kommunikálnunk és új barátokra szert tennünk. Az egyedül utazásnak viszont az a hátránya, hogy csak saját magunkra számíthatunk a nehezebb helyzetekben. Ha most vágnál bele az első szóló utadba, akkor az alábbi helyszínek tökéletes célpontok lehetnek, hiszen egyedül is teljesen biztonságban érezheted magad. 

1. Izland

Izland a világ egyik legbiztonságosabb országa, ahol a bűncselekmények száma szinte a 0-hoz közelít. A helyieknek nagy szüksége van az összetartásra és az együttműködésre, hiszen az elemekkel szinte minden nap meg kell küzdeniük. Izland egy igen különleges ország, ahol olyan természeti jelenségekkel találkozhatunk, amelyeket sehol máshol a Földön nem láthatunk.

2. Azori-szigetek

A Portugáliához tartozó Azori-szigeteken végtelenül kedves és nyugodt emberekkel találkozhatunk, akik szívesen segítenek a paradicsomi környezetbe látogató turistáknak. A portugál nyelv ismerete nélkül is könnyen el lehet igazodni, a közbiztonság pedig kiváló. A környezet mikroklímája igen különleges, túrázhatunk trópusi esőerdőben, gyönyörködhetünk a végtelen zöld legelőkben, melegvizű forrásokban mártózhatunk, megkóstolhatjuk Európa egyetlen teaültetvényéről származó teát és megismerhetjük a hangulatos településeket is. 

3. Új-Zéland

Új-Zélandon a rendőrség annyira ráér, hogy saját Facebook-oldalt is kezelnek, ahova mindenféle vicces, aranyos, közösségépítő posztot töltenek föl. Az országban utazva csak egy dolgunk lesz, csodás élményeket szerezni, hiszen a biztonságérzet garantált. A természet kedvelői egy dologtól tarthatnak az új-zélandi utazás előtt, hogy nem akarnak majd hazajönni.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Súlyosan megsérült az aranylabdás focista, kihagyja az Eb-t

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

metropol.hu

Szívszorító: halála előtt a kollégáján akart segíteni az elmerült kutyakiképző

vg.hu

Hatalmas lyukkal az oldalán repült 14 órát az Emirates egyik gépe

ripost.hu

Fotó a temetőből, így néz ki az olimpiai bajnok sírja

mandiner.hu

Videón, ahogy „Zelenszkij” leteszi a fegyvert Kadirov előtt (videó)

origo.hu

Ennyit keres Jakab Péter, de ennek ellenére „utál bejárni” a munkahelyére, mert az „tele van szar emberrel” - videó

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenre vetkőzött teraszán az almamellű álomnő

ripost.hu

Ezt tette Hódi Pamela és Nati Berki Krisztián születésnapján

ripost.hu

Szerencse és boldogság vár erre a 3 csillagjegyre júliusban