utazómajom

102 találat
UTAZÓMAJOM

Karácsonyiajándék-ötlet utazóknak

Egy világutazó van a családodban vagy a baráti körödben, akinek soha nem tudod, hogy mit kéne venned karácsonyra? Jobban szereted a kézzel fogható ajándékot, mint az ajándékkártyákat? Mutatunk pár ajándék- ötletet, aminek egy utazó sem tud ellenállni.

UTAZÓMAJOM

Ezek a világ legrövidebb repülőútjai

Gondoltad volna, hogy vannak olyan helyek a világban, ahol pár km-t is repülővel kell megtenni, mivel szárazföldön körülményesebb lenne az utazás? Kíváncsi vagy, hogy hol vannak a világ legrövidebb repülőútjai? Mutatjuk.

UTAZÓMAJOM

Ezek a világ leglátványosabb autóútjai

Egy igazán emlékezetes utazási helyszínt keresel? 2018-ban meglepnéd magad egy különleges utazással? Most mutatunk öt road trip ötletet, mely egy életre szóló kaland lehet.

UTAZÓMAJOM

Csoda Milánóban: Hihetetlen, mi történt a belváros közepén

Elképesztő, mit találtak ki a városatyák, amikor elfogyott a fatelepítésre alkalmas terület. Ilyen erdőt még nem láttál!

UTAZÓMAJOM

Erre nem mondhatsz nemet! Ezért kell látnod Rómát

Rengeteg dolog szól amellett, hogy pár napot Rómában tölts el. Az eddig ismert látnivalókon túl, még sok minden olyan dolog van, amiért érdemes ellátogatni az örök városba!

UTAZÓMAJOM

Eldugott csodahelyek a világban: Kevés turista, rengeteg látnivaló!

Ha zavar a tömeg és inkább egy nyugodtabb szegletét fedeznéd fel a világnak, akkor ebbe a 7 országba érdemes elutaznod.

UTAZÓMAJOM

A jó cseh sörökért nem kell Prágáig utazni

Egy hétvégi kikapcsolódásra, sörtúrára indulnál a barátokkal Csehországba? Nem kell Prágáig mennetek, mutatunk egy közelebbi célpontot, ami még olcsóbb is, mint a főváros.

UTAZÓMAJOM

Európa bulifővárosa nincs is olyan messze tőlünk

Európa bulifővárosában minden éjszaka olyan, mintha péntek éjszaka lenne. Bárok, klubok, diszkók sokasága várja a szórakozni vágyókat, legyen az egy hétfői vagy akár egy vasárnapi éjszaka. Hogy hol van ez a hely? Nem is olyan messze tőlünk, csak pár óra v

UTAZÓMAJOM

Ezért utazz te is Grúziába

Grúziába a Wizz Air járatainak köszönhetően már potom pénzért eljuthatunk. Az eddig szinte érintetlen, nehezen elérhető ország már egy karnyújtásnyira fekszik tőlünk. A lehetőségeket pedig érdemes kihasználni, hiszen az országot járva rejtett csodákra buk

UTAZÓMAJOM

Megérkezett az ősz, itt az idő felfedezni Európa bicikliútjait

A bicikli kétségkívül európai találmány, habár a mai napig vitáznak arról, hogy pontosan melyik ország nemzetének köszönhetjük ezt a remek közlekedési- és sportolási eszközt.

UTAZÓMAJOM

Ismerd meg Krétát, Görögország egyik legcsodálatosabb szigetét

Krétát, Görögország legnagyobb és legdélebben fekvő szigetét hegyekkel szabdalt, változatos táj jellemzi.

UTAZÓMAJOM

Ha ősz, akkor kirándulás! Mutatjuk Európa legszebb hegyi falvait

Ha nyugalomra és egy kis kikapcsolódásra vágynál természetközelben, de azért elég közel a civilizációhoz, akkor ez a lista pont neked szól!

UTAZÓMAJOM

Ezért vedd fel Lisszabont a bakancslistára

A fiatalos, lendületes, de mégiscsak hatalmas történelemmel rendelkező portugál fővárost egyszer az életben mindenkinek látnia kell!

UTAZÓMAJOM

Ha várost is néznél, de a strandról se mondanál le, ide érdemes utazni

Nem tudod eldönteni, hogy városnéző túrára mennél, vagy inkább a strandon töltenéd a szabadságod? Nem is kell eldönteni, hiszen ilyen helyzetben olyan utazási célpontot érdemes választani, ahol mindkettőre lehetőség van. Hoztunk pár ötletet

UTAZÓMAJOM

Az olasz csizma sarkában bújik meg ez a csoda, neked is látnod kell

Olaszország felfedezetlen csodája, csak az ínyenc utazók ismerik. Fantasztikus helyszín egy romantikus szeptemberi utazáshoz.

UTAZÓMAJOM

Ezekkel a fapadosokkal és regionális társaságokkal élmény az utazás

Az egyik legnagyobb utazásszervező honlap, a Tripadvisor közönségszavazásán derült ki a sorrend.

UTAZÓMAJOM

Így lesz szuper élmény a nyaralás: Európa legjobb vidámparkjai várnak

Sokan még csak most indulnak nyaralásra, hiszen szeptembertől sokkal olcsóbb az utazás. Íme, néhány ötlet azoknak, akik vakációjuk során szívesen beneveznének egy izgalmas vidámparki kalandba!

UTAZÓMAJOM

Titkos csodák: Fedezd fel a legjobb eldugott tengerparti nyaralóhelyeket

Nem mindig a felkapott turisztikai célpontok a legszebbek! A világ tele van a tömegturizmus által eddig felfedezetlen, kevésbé ismert nyaralóhelyekkel. Csodálatos tájak, reális árfekvés!

UTAZÓMAJOM

Ezek a világ legszebb vasútvonalai

A közlekedés egyik legkényelmesebb módja a vasút. Habár lassabb, mint a repülő, de útközben csodás tájakat ismerhetünk meg. Most megmutatjuk hol tárul elénk a legszebb panoráma vonatozás közben.

UTAZÓMAJOM

Így lehet olcsóbb az álomnyaralás: Mesés tájakra juthatsz el ezzel a trükkel

Egy külföldi utazás lefoglalása előtt nemcsak a repülőjegy árakat kell figyelni, érdemes tisztában lenni az adott ország megélhetési költségeivel is. Figyelj és utazz olcsóbban! Így olyan egzotikus tájakra juthatsz el, amikről eddig csak álmodtál.

UTAZÓMAJOM

Ezek a világ legjobb szigetei

A Travel + Leisure magazin olvasói megválasztották a világ 10 legjobb szigetét. A döntésüket öt szempont befolyásolta; a szigeteken található természeti értékek, a programlehetőségek, éttermek, a helyi lakosok kedvessége és az ár-érték arány.

UTAZÓMAJOM

Már nem titok a legjobb európai légitársaságok rangsora, íme a lista

A Tripadvisor felmérése alapján állt össze a lista. Te mit gondolsz?

UTAZÓMAJOM

Kivételes természeti csoda a tengerparton, nem hiszel a szemednek!

Számos oka lehet annak, hogy egy tengerparti hely lélegzetelállítóan szép. Az viszont szinte biztos, hogy pont erre nem gondolnál!

UTAZÓMAJOM

Ezek a világ legjobb légitársaságai

A világ legjobb légitársaságait minden évben több szakmai fórum is megválasztja, de maguknak az utazóknak is van beleszólása, hiszen például a Tripadvisoron eldönthetik, hogy szerintük melyik társasággal a legjobb a repülési élmény. Nézzük, hogy döntöttek

UTAZÓMAJOM

Görögország ismeretlen csodái

Mivel az előző cikkünk, ahol Görögország eldugott nyaralóhelyeiről írtunk, nagy népszerűségnek örvendett, ezért úgy gondoltuk, hogy utánajárunk az ország további csodáinak is.

UTAZÓMAJOM

Európa legjobb vidámparkjai

Európa legjobb vidámparkjai az örök gyerekeknek és a kisgyermekes családoknak is rengeteg szórakozási lehetőséget nyújtanak. Mutatjuk, hogy hol találhatóak a legizgalmasabbak.

UTAZÓMAJOM

A világ legfurcsább ételei

Az utazás sokaknak azzal lesz kerek, hogy a látnivalók megtekintése mellett a helyi étel különlegességeket is végigkóstolják. Vannak, akiket a furcsa, gusztusosnak egyáltalán nem mondható ételek megízlelése se riaszt el.

UTAZÓMAJOM

Íme, a világ legkülönlegesebb templomai

A vallás a kultúra része, ezért utazás során a természeti szépségek mellett érdemes megismerkedni az adott hely kulturális örökségével és hagyományaival is.