Karácsonyiajándék-ötlet utazóknak

Egy világutazó van a családodban vagy a baráti körödben, akinek soha nem tudod, hogy mit kéne venned karácsonyra? Jobban szereted a kézzel fogható ajándékot, mint az ajándékkártyákat? Mutatunk pár ajándék- ötletet, aminek egy utazó sem tud ellenállni.

1. Kaparós térkép

Ez a térkép a legjobb dekoráció, amit egy utazó elképzelhet a szobájában. Ha még nincs neki, akkor garantált az öröm.

2. Univerzális konnektor

Ha nemcsak Európában utazunk, akkor nagyon hasznos az univerzális konnektor, hiszen nem kell megvennünk minden országban az átalakítót.

3. Bőröndmérleg

Aki sokat repül, annak elengedhetetlen tárgy a bőröndmérleg. A legtöbb légitársaság nagyon komolyan veszi a súlykorlátok betartását, így ezzel a tárggyal könnyen elkerülhetjük a kellemetlenségeket.

4. Powerbank

Túrázáskor, hosszú vonat- vagy buszút esetén igazán jól jön egy powerbank megléte, hiszen akkor is rendelkezésünkre állhat a telefonunk, amikor nem tudjuk sehol sem feltölteni.

5. Zajszűrős fejhallgató

Síró gyerek vagy idegesítő utastárs ezennel nem lehet gond. Zajszűrő fejhallgató fel, zene bekapcsol és élvezhetjük tovább az utazást.

6. Mikroszálas utazótörölköző

A hagyományos törölköző rengeteg helyet foglal a poggyászban. Ezt kiválthatjuk egy könnyű, gyorsan száradó mikroszálas utazótörölközővel.

7. Mini kozmetikumkészlet

A repülőre csak 100 ml-es folyadékokat vihetünk föl. Ez az egyik legpraktikusabb ajándék, hiszen kozmetikumból soha nem elég.

8. Felfújható nyakpárna

Többórás, estébe nyúló utazás esetén igazán kényelmes tud lenni egy fejpárna. Persze a gyakorlott utazó keresi a lehetőségeket a hely és a súly minimalizálására, hiszen egy „rendes” párnát nehéz lenne magunkkal vinni.

9. Ruházat alatt viselhető övtáska

Forgalmas nagyvárosokban érdemes egy ruházat alatt viselhető övtáskát viselni, hiszen így az értékeink nem lesznek szem előtt.

10. Szemtakaró

Ha közösségi szállásokon is megfordulunk, akkor előfordulhat, hogy akkor is ég a lámpa, amikor mi már aludni készülnénk. Erre jelent megoldást a szempárna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!