TÜZELŐÁLLÁS

Szerző Ripost

1 hónapja

Nagyon ráfizetett a Fradi, ennyibe kerültek a rendbontások

Kubatov Gábor Fradi-elnök igazat ad az UEFA-nak. Óriási anyagi kárt okoztak a renitensek a Fradinak, és kitoltak ezer szurkolótársukkal is.

Szerző Ripost

Kubatov Gábor FTC-elnök maximálisan igazat ad az Európai Labdarúgó-szövetségnek, miután az UEFA pénteken pénzbüntetéssel és szektorbezárással sújtotta a klubot. Az előző fordulóbeli, Slovan elleni szurkolói rendbontások miatt ezernyi Fradi-drukker reked kívül – érvényes jegye ellenére – a keddi (20.00, tv: M4 Sport) Bajnokok Ligája-selejtezőről.

A sárgával bekarikázott B1-es szektor a Slovan-meccsel ellentétben most üres lesz
A sárgával bekarikázott B1-es szektor a Slovan-meccsel ellentétben most üres leszFotó: Magyar Nemzet

Az UEFA egy szektor lezárása mellett összesen 79 ezer euró (bő 31 millió forint) befizetésére kötelezte a Fradit, a Slovan elleni budapesti meccsen (1-2) tapasztalt rasszista megnyilvánulások, pirotechnikai eszközök használata, tárgyak pályára dobása, anyagi károkozás és provokatív rigmusok, illetve a lépcsősorok elfoglalása miatt.

Egyszerre vagyok mélységesen csalódott és rendkívül dühös most. Maximálisan igazat adok az UEFA-nak, nem is vitatom a döntés jogosságát.

– nyilatkozta Kubatov Gábor az Origónak.

A kapu mögötti B-középhez tartozó, most kényszerűségből bezárt B1-es szektorba 2350 forintért lehetett belépőt venni az FTC internetes jegyértékesítő rendszerében. Ha a valamivel alacsonyabb kedvezményes (nyugdíjas és diák) jegyárakat is beleszámoljuk, akkor is – az UEFA-büntetés kifizetésén túl – bő kétmillió forinttal kevesebbet kasszírozhat a klub.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!