A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.06. 16:45

Sallai Nóra balesete és a királyi családról szóló hírek voltak a legolvasottabbak a héten

Sallai Nóra balesetéről nyilatkozott a rendőrség, és Károly király elárulta, miért volt II. Erzsébet Balmoralban az utolsó napjaiban.

Krausz Gábornak nagyon fontos a családja, így nem meglepő, hogy Tóth Gabival közös kislányával rengeteg időt tölt. Gyakran járnak együtt nyaralni, a napokban egy újabb értékes pillanatot osztott meg, amikor apa és lánya együtt nézték a Groupama Arénában játszott focimeccset.

"Hannika első Fradi meccse. Lehetett volna jobb is, a játék alapján az eredmény csalódás, de a meccs egész izgi volt. Hajrá Fradi!" – írta az Instagram-posztjában Krausz Gábor.

Sallai Nóra
Sallai Nóra esete minden rajongót megrázott Fotó: Hot archív

Eljárást indított Sallai Nóra ügyében a rendőrség

Szinte mindenkit sokkolt hét elején a hír, hogy a Jóban Rosszban színésznője durva balesetet szenvedett Alsónémediben. Sallai Nóra azóta is életveszélyes állapotban van. A Ripost megkeresésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos válaszukban elárulták, hogy az elsődleges információk alapján a baleset oka az elsőbbség meg nem adása volt, a körülményeket pedig szakértők bevonásával vizsgálják.

Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által említett baleset körülményeit – amelynek oka az elsődleges adatok szerint az elsőbbség meg nem adása volt – a Dabasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Az eljárás közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt indult. Tájékoztatom továbbá, hogy válaszadásunk időpontjáig gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor. Az eljárás jelenlegi szakaszában nem áll módunkban bővebb információt adni

- állt a rendőrség hivatalos közleményében.

sallai nóra
Sallai Nóra esete hallatán összefogott az ország Fotó: hot archív

Ezért volt II. Erzsébet Balmoralban

III. Károly király elárulta, hogy II. Erzsébet királynő miért döntött úgy, hogy az utolsó napjait a királyi család skóciai kastélyában tölti. A skót parlament 25. évfordulója alkalmából tartott holyroodi beszédében Károly kiemelte, hogy Skócia különleges helyet élvez az uralkodó család köreiben, és ezért szeretett volna II. Erzsébet ott meghalni.

Kiszel Tünde Csodaországban

Kiszel Tünde hosszú évek óta adja már ki a falinaptárjait, amelyek a saját fotóiból állnak - nem véletlenül ragadt rá az a név, hogy naptárdíva. Szerencsére mindig gondol azokra, akik valamiért nem tudták beszerezni a naptárát: a kedvükért minden hónap elején megosztja az éppen aktuális naptárfotót a közösségi oldalán. 

"2024. OKTÓBER! Alíz Csodaországban!" - jelentette be Instagram-posztjában Tünde, mialatt a csatolt fényképen hosszú, szőke hajjal pózolt a kamera előtt.

Meghan eladta Diana ékszereit?

Vilmos herceget eléggé aggasztja, hol lehetnek Diana azon ékszerei, amelyeket Harry Meghan Markle-nek ajándékozott. Harry még 2017-ben egy olyan gyűrűvel jegyezte el a 42 éves Meghant, amelybe Diana hercegnő két gyémántját is belehelyezték. Csakhogy azóta eltűnt a gyűrű. Meghant azóta többször kapták lencsevégre az ékszer nélkül. Bennfentesek szerint Vilmos herceg teljesen kiakadt és aggódik, hogy Meghan eladta Diana hercegnő ékszereit.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek