FÜLES

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.05. 17:30

Meghan eladta Diana gyémántékszerét? Teljesen kiakadt Vilmos herceg

Vilmos herceg tudni akarja, hova lettek édesanyja ékszerei.

Vilmos herceget eléggé aggasztja, hol lehetnek Diana azon ékszerei, amelyeket Harry Meghan Markle-nek ajándékozott. Harry még 2017-ben egy olyan gyűrűvel jegyezte el a 42 éves Meghant, amelybe Diana hercegnő két gyémántját is belehelyezték.

A Diana hercegnő gyémántjaiból készített gyűrű szőrén-szálán eltűnt
A Diana hercegnő gyémántjaiból készített gyűrű szőrén-szálán eltűnt - Fotó: AFP

Harry herceg akkoriban azt mondta, hogy a két drágakövet egy botswanai kő mellé helyezték egy sima arany gyűrűre. Úgy gondolják, hogy kevesebb, mint két évvel később az eljegyzési gyűrűt "egy kicsit újratervezték", és állítólag "frissítették", hogy az eredeti helyett vékonyabb legyen. Az új verziót állítólag egy másik gyűrű mellett Meghan a Trooping the Color alkalmával mutatta meg még 2019-ben.

Csakhogy azóta eltűnt a gyűrű. Meghant azóta többször kapták lencsevégre az ékszer nélkül. Amikor erről cikkezni kezdtek, a hercegné azt állította, a gyűrűt "javítják". Ám azóta sem került elő. 

Bennfentesek szerint Vilmos herceg teljesen kiakadt és aggódik, hogy Meghan eladta Diana hercegnő ékszereit. Állítólag úgy fogalmazott, hogy miközben Meghan előszeretettel pocskondiázza a családot, azért képes mindent pénzzé tenni, amit a családtól kapott. Vilmosnak leginkább az fáj, hogy imádott édesanyja hagyatékát tékozolta el Meghan, miközben ő féltve őriz mindent, ami az édesanyjához köthető. A bennfentes szerint sokat elárul, hogy Meghan nem hordja a gyűrűt, pedig olyan személyiség, aki imád kérkedni mindennel. 

Állítólag Vilmos a közös barátaikon keresztül üzent Harrynek, hogy tudni szeretné, mi lett az ékszerekkel. Mint mondta, ő minden egyes ékszerre emlékszik, amit az édesanyja viselt és jó lenne, ha Harrynek is szívügye lenne őrizni édesanyjuk emlékét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek