Létrehozva: 2024.10.19. 13:00

Így készül Peter Srámek a Sztárban Sztár All Stars döntőjére

Hamarosan véget ér a Sztárban Sztár 10. évada. Négy versenyző száll harcba az évtized legsokoldalúbb előadója címéért, ehhez pedig olyan dalok dukálnak, ahol Peter Srámek végre kieresztheti a hangját.

Mint mindig, most is nagyon szorgalmasan készül Peter Srámek a Sztárban Sztár All Stars szombati élő show-jára, ami már a döntője lesz a TV2 sikerprodukciójának.

Sztárban sztár all stars Peter Srámek, mint Tóth Gabi
Peter Srámek Tóth Gabiként szántotta fel a Sztárban Sztár 2024-es évadának színpadát (Fotó:  Markovics Gábor)

„Örülök, hogy olyan dalokat adhatok elő a hétvégén, ahol igazán megmutathatom a hangom. A női daloknál is nem feltétlen tudtam ezt megmutatni, mert ott elsősorban szórakoztatni kellett az embereket, nem pedig nagyot énekelni. Rengeteg munka van abban, amit az elmúlt tíz évben csináltam. 

Nem pihentem, nem vártam a csodára.

Rajongókkal találkoztam a koncerteken, mellette rengeteg műsort csináltam. Ha a zsűrin múlott volna, nem biztos, hogy idáig eljutok. Ezért is vagyok elképesztően hálás a közönségnek, hogy hétről hétre támogattak a szavazataikkal és a kedves üzeneteikkel. Büszke vagyok arra, hogy 24-en indultunk ebben a szériában, én pedig a legjobb négy között lehetek – kezdte Peter lapunknak.

Peter Srámek Sztárban Sztár All Stars-os teljesítménye kimagasló

Az egyéni produkciók mellett ikonikus duetteket adnak elő a versenyzők: Peter Srámek Kasza Tibivel lép színpadra, ahol is a Crystal volt frontemberének Szinetár Dórával közös duettjét adják majd elő.

Peter Srámek
A duettek műfaja nem idegen számára: legutóbb Oláh Ibolyával állt színpadra (Fotó: Máté Krisztián)

„Több próbán is túl vagyunk már, és őszintén mondom: működik köztünk a kémia Tibivel. 

Nagyon szép pont lesz a műsorban, amikor Szinetár Dóraként állhatok a színpadra.

Nem könnyű feladat, de Kasza Tibi maximalista, ezért különösen figyelek arra, hogy ne hozzak se rá, se Dórára és a nézőkre se szégyent. Beszéltem Tibivel, és azt mondta, azért vállalta el a felkérést, mert látott, amikor Tóth Gabiként énekeltem az első adásban. Azt mondta, ha ilyen komolyan tudok venni egy női szerepet, akkor így vállalja. Ennek a duettnek amúgy is ő írta a szövegét, így nagy helyet foglal el a szívében és fontos számára – mondta az előadó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek