Létrehozva: 2024.09.21. 17:45

Ilyen véleménnyel volt Takáts Tamás Peter Srámek produkciójáról

Ahogy arra számított Peter Srámek, miután múlt szombaton Takáts Tamás bőrébe bújt, barátja telefonon hívta, hogy elmondja véleményét. A Sztárban Sztár All Stars negyedik élő show-jában énekelte a Karthagó dalát, amivel sikerült továbbjutnia.

Múlt héten, a Sztárban Sztár All Stars harmadik élő show-jában Peter Srámek a Karthago rockegyüttes frontemberének, Takást Tamásnak a Requiem című dalával állt a színpadra. Az énekes a Borsnak árulta el, hogy ez számára azért komoly kihívás, mert az énekes jó barátja, ezért az eddigieknél is jobban szeretne teljesíteni. Tudta, ha Tamás látja a produkciót, el fogja őszintén mondani a véleményét

Peter Srámek és Takáts Tamás - Sztárban Sztár All Stars
A Sztárban Sztár All Stars versenyzője jó barátságban van Takáts Tamással (Fotó: Peter Srámek)

A Sztárban Sztár All Stars 

Peter nem tévedett, valóban így történt: a Karthago énekese pozitív kritikával övezte a fiatal előadót.

Takáts Tamás a feleségével felhívott, beszéltünk".

Megdicsért engem, azt hiszem, ez is bizonyítja, hogy amit csak tudtam, beletettem. 

Ha pedig az eredeti előadó mondja, hogy jó volt, akkor abban nagyon hiszek” – mondta a produkció kisfilmjében Srámek.

„A zsűri véleményét elfogadtam”

Peter produkciója a zsűrinél mégsem aratott osztatlan sikert, mégis továbbjutott. A véleményükre most őszintén reagált a szlovák származású énekes.

Hihetetlen, hogy bejutottam a 12-be, természetesen nagyon köszönöm a drága rajongóimnak. Elképesztő, ha belegondolok, hogy hányan indultunk, és jövő héten már csak tízen leszünk. Mindenesetre remélem, még sokáig maradok a műsorban. Szeretném megmutatni, ami bennem van."

A zsűri véleményét elfogadtam, meghallgattam, de az emberek döntöttek úgy, hogy engem szeretnének tovább látni a Sztárban Sztár All Stars-ban. 

„Nagyon hálás vagyok nekik ezért. Bíztam abban, hogy annyira erős rajongói táborom van, hogy mellettem lesznek, és nagyon sok sms-t fognak küldeni. Ez meg is történt. Minden egyes produkcióba igyekszem magam száz százalékosan beletenni, hogy jó legyen az előadásom. Én elégedett voltam” – szögezte le.

Peter az 5. élő show-ban egy csábító-hódító ember bőjébe bújuk, akinek rengeteg rajongója van az egész világon, sokan szeretik, úgyhogy most egy romantikus oldaláról tud megmutatkozni. Egyelőre ennél többet nem árult el a következő produkciójáról.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek