Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.14.

Peter Srámek sokat ígérő fogadalmat tett: „Szem nem marad szárazon” - Videó

A népszerű énekes most szombat este is színpadra lép a Sztárban Sztár All Stars színpadán. A népszerű énekes még nem árulta el, kinek a bőrébe bújik majd, de azt igen, hogy nem lesz rajta melltartó, viszont igyekszik megríkatni mindenkit.

Szombat este folytatódik minden idők legszórakoztatóbb show-műsora a TV2 képernyőjén. Ezen a hétvégén a csoportrangadók során dől majd el, hogy ki menetelhet tovább és kinek nyílik esélye arra, hogy elnyerje a legsokoldalúbb előadó címet. Mindezt egy olyan kipróbált mezőnyben, melyben mindenki letette már a névjegyét a Sztárban Sztár valamelyik évadában. De lássuk, mit mondanak az énekesek, köztük az a Peter Srámek, aki egy héttel ezelőtt Tóth Gabiként nyűgözött le mindenkit.

Sztárban Sztár All Stars
Szombat este folytatódik a Sztárban Sztár All Stars (Fotó: TV2)

Erős dalt kaptam...”

Férfi leszek, szóval most nem kapok melltartót. Egy nagyon erős dalt kaptam, aminek a mondanivalója és a zenéje is nagyon beszédes.” 

Bízom benne, hogy szem nem marad szárazon

 – ígérte videójában Peter Srámek.

Olyan előadóról van szó, aki történelem...”

A szombat este másik nagyágyúja Zámbó Krisztián, aki saját bevallása szerint nehéz feladat előtt áll. 

„Sok minden kavarog bennem, mert olyan szintű tehetségek vannak itt, akik már voltak is ebben a műsorban, sőt győztek is. Sokat idegeskedek és rengeteget készülődök… A következő produkciómmal feldobták nekem a lapot. Egy olyan előadóról van szó, aki történelem és még ma is arénákat tölt meg. Szerintem ez a dal a popzene egyik himnusza...” - mondta a TV2 Play kamerájának Zámbó Krisztián.

A kanapéról nézve könnyebb volt...”

Oláh Ibolya tavaly mérettette meg magát a Sztárban Sztárban, de hiába a közeli emlék, most sem izgul kevésbé. 

„A következő produkcióm eredeti előadóját nagyon szeretem, rendkívül sokoldalú. Nagyon meghatározó a hangja. Igazi reszelős rocker…” 

Amilyen egyszerűnek tűnik, pont olyan nehéz.

„Nekem is van ilyen hangszínem, de ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni. Amikor a kanapéról néztem ezt a műsort, könnyebb volt” - fogalmazott a szombat esti show előtt Oláh Ibolya.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek