Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.14.

„Mindkettejük emlékéért fogok most énekelni” – megható produkcióval készül a Sztárban Sztárra Szabó Ádám

Szabó Ádám is visszatért a Sztárban Sztár 2024-es évadára, ahol a legek legjei küzdenek meg egymással. Az énekes a Sztárban Sztár All Stars első adásában, egy igazán érzelmes produkcióval állt színpadra, amit még az eredeti előadó is elismert, a világ másik feléről. Most pedig újabb nagy éneklésre készül, amivel szeretett nagymamája emléke előtt is tiszteleg.

Szabó Ádám már nagyon izgatott a Sztárban Sztár All Stars második fordulója miatt, hiszen három másik hihetetlen hangú versenyzővel mérkőzik majd meg. Ráadásul az énekes ismételten egy nagyon megható, de nehéz produkcióra készül, ami különösen fontos a számára. A Sztárban Sztár versenyzője nemcsak a továbbjutás miatt, hanem néhai nagymamájáért is igyekszik majd a maximumot nyújtani.

Sztárban Sztár Szabó Ádám
Újabb megható produkcióval készül a Sztárban Sztár All Stars-ra Szabó Ádám (Fotó: Instagram/szaboadam_official /HOT magazin)

Ádám a múlt heti adásban Teddy Swims egyik megható dalát adta elő, amivel hatalmas sikert aratott a nézők és a zsűri körében is. Sőt, még maga a világsztár is megosztotta a saját oldalán az előadást. Ezen a héten pedig egy újabb szívszorító produkciót láthatunk majd tőle, hiszen Balázs Fecó egyik dalát fogja előadni, amivel a nagymamája emléke előtt is tisztelegni szeretne:

Nagyon különleges nekem ez dal, ugyanis épp azon a napon vesztettem el a nagymamámat, amikor Balázs Fecó meghalt. És persze az ő halálhíre is rosszul esett, de természetesen a nagymamám nagyon közel állt hozzám, ezért mindkettejük emlékéért fogok most énekelni.

A Sztárban Sztár eheti adása is tele van érzelmekkel

Az énekeshez egyébként is közelebb állnak az érzelmes hangvételű dalok és szerinte nagyon fontos, hogy egy előadó ki tudja mutatni az érzelmeit, hiszen úgy tudja igazán átadni azt az üzenetet, amit szeretne.

Attól nem félek, hogy esetleg elérzékenyülök, mert szerintem az csak segíti a produkciót, és sokkal őszintébben átmegy az üzenet, amivel talán a zsűrit és a nézőket is meg tudom hatni. Úgyhogy nekem most az lesz a célom, hogy jól érezzem magam a dal közben és közvetítsem azt, amit érzek

– árulta el.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogy melyik dalt fogja előadni Ádám a hétvégén, akkor semmiképp ne maradj le a Sztárban Sztár All Stars szombati adásáról a TV2-n!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek