Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.12. 16:00

Sztárban Sztár: Peter Srámek kitálalt Oláh Ibolyáról

A fiatal énekes hétről-hétre elkápráztatja a Sztárban Sztár All Stars zsűrijét és nézőit szenzációs produkcióival. Peter Srámek ezen a héten a szóló előadása után Oláh Ibolyával énekel egy duettet a Sztárban Sztár 2024-es évadában. Elárulta, milyen együtt dolgozni a karcos hangú előadóval.

Rohamtempóban halad a végső cél felé a Sztárban Sztár All Stars, már csak két hét, és kiderül, ki az elmúlt 10 év legsokoldalúbb előadója. Peter Srámek nagyon boldog, hogy még mindig versenyben van és akár ő lehet az, aki felemeli a döntőben a dicsőséggel járó trófeát. Most sem lesz könnyű dolga, először Cher bőrébe bújik, majd Oláh Ibolyával adnak elő egy duettet.

Peter Srámek, Sztárban Sztár All Stars
A Sztárban Sztár zsűri 2024-ben próbára van téve: nehéz az elképesztőbbnél elképesztőbb produkciókat értékelniük (Fotó: MW)

Peter Srámek szívét-lelkét beleadja a Sztárban Sztárba

A TV2 nagy sikerű műsorában hétről-hétre elképesztő produkciókkal állnak színpadra a versenyzők, nem hiába, ez az All Stars évad. Peter Srámek is minden héten beleadja szívét-lelkét az alakításaiba, a zsűri mindig agyon dicséri, hogy mennyi munkát tesz bele az utánzásokba. Ezen a héten is két dallal lép színpadra, a tét hatalmas: a döntőbe jutás. 

Miután múltkor lenyilatkoztam, hogy szeretnék végre macsó férfi lenni, most Chert kaptam” – kezdte nagyot nevetve lapunknak Peter Srámek.

„Sebaj! Imádom Chert, gyerekkoromban, iskola előtt mindig a Believe dalát néztük a tévében. Elképesztő hangú énekesnő, rengeteget gyakoroltam, hogy minél jobban tudjam utánozni. 

Egyetlen bajom van, hogy mint ahogy az ő testét is mindig vagy teljesen testre simuló, vagy alig semmi ruha takarja, így alig lesz rajtam valami a színpadon.

Úgy látszik sokaknak bejövök női előadóként, mert nemcsak sokan szavaznak rám és sok pontot kapok a zsűritől, de pár napja a koncertemen is a rajongók kiemelték milyen jó Tóth Gabi vagy éppen Miley Cyrus voltam! – számolt be élményeiről a Sztárban Sztár 2024-es évada kapcsán.

A tehetséges énekes egy duettet is előad, méghozzá Oláh Ibolya partnereként:

Én ebben az évadban találkoztam csak vele, azt kell mondjam, az első perctől kialakult köztünk egy nagyon jó kapcsolat, hamar megszerettük egymást. Rengeteget beszélgetünk, komoly dolgokról is, de rengeteget nevetünk is, imádom a humorát. A próbák ezért néha úgy néztek ki, mintha nem is vennénk komolyan, mert ott is állandóan röhögtünk. De ettől függetlenül dolgoztunk is, azt kell mondjam, Ibi nagyon profi, szerintem jó kis produkció lesz!

Sztárban sztár All Stars elődöntője szombaton 19:15-től kezdődik a TV2-n!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek