Létrehozva: 2024.10.22. 15:30

Hajdú Péter teljesen kiakadt, nyilvánosan üzent Havas Henriknek

Hajdú Péter védelmébe vette Szoboszlai Dominikot.

A magyar válogatott csapatkapitánya, illetve a Liverpool FC sztárjátékosa, Szoboszlai Dominik pár napja komoly feltűnést keltett Budapest utcáin, ugyanis egy gyönyörű Lamborghini sportautóval szelte az utakat, erről pedig rengeteg felvétel készült. A legtöbben gratuláltak neki, és kommentelték, hogy ilyen csúcsteljesítmény mellett megérdemli.

Hajdú Péter
Hajdú Péter kiakadt / Fotó: YouTube

Havas Henrik viszont állítólag nemrég megkérdezte, hogy "Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban?", ezzel pedig sokakat felháborított – többek között Hajdú Pétert is, aki a közösségi oldalán reagált erre, ráadásul még üzent is a "Tanár úrnak".

Válaszolok Dominik helyett is, Tanár úr! Igen, jó ötlet és meg is dolgozott érte! Gyerekkora óta keményen sportol, a Liverpool kezdő játékosa, magyar válogatott labdarúgó! Ne legyünk már álságosak, főleg Te ne, Henrik! Vagy ez csak szimpla irigység? Az még kínosabb🙈🤦🏻‍♂️ #hajradominik

– írta Hajdú Péter.

A kommentelők egyetértettek Hajdú Péter reakciójával, sőt, még Csuti, Rácz Jenő és Dopeman is ott hagytak a posztnál egy-egy hozzászólást, ami alapján ők is hasonlóképp gondolják.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek