OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.21. 15:00

"Meddig tart a türelem?" - Szoboszlai Dominik volt a legrosszabb Liverpoolban

A Liverpool remekel, de a csapat magyar középpályása sorra kapja a kritikákat. Szoboszlai Dominik a Chelsea elleni győzelem utáni osztályzatára sem lehet büszke.

Újabb komoly rangadót nyert meg a Liverpool csapata az angol bajnokságban. A Vörösök hazai pályán 2-1-re verték az egyre jobb formába lendülő Chelsea-t, Szoboszlai Dominik pedig kezdőként végig a pályán volt. Az első félidőben egy szép kontra végén lőhetett kapura, ám erőtlen volt a próbálkozása. Nem sokkal később sárga lapot kapott labdaelrúgásért, a második félidőben pedig nagy helyzetben blokkolta Cole Palmer közeli lövését. Itt egyenlítést akadályozott meg, a helyi lapok mégis úgy gondolják, Szoboszlai Dominik volt a legrosszabb a hazai csapatban.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik keményen őrizte a Chelsea legveszélyesebb emberét, Cole Palmert Fotó: Carl Recine

Angliában a meccs után nem volt jó Szoboszlai sajtója. A The Sun értékelésében az egyik leggyengébb osztályzatot (5-ös) kapta a Poolból. A lap szerint feltűnő, hogy a magyar fiú lassabb, körülményesebb mint a társai.

Szoboszlai Dominik már csak az edzőben bízhat

 

A Givemesport.com 1-től 10-ig osztályoz, Szoboszlai pedig a kapus Caoimhin Kelleherrel és a bal oldali védő, Andy Robertsonnal együtt a legalacsonyabb, 5.5 pontos osztályzatot kapta - írja az Origo

Szoboszlainak felróják, hogy a 37. percben kihagyott egy óriási ziccert, amivel a Pool 2-0-ra vezethetett volna, és felteszik a kérdést, hogy vajon meddig tart még ki Arne Slot vezetőedző türelme, bizalma a magyar játékos felé? Szerintük Szoboszlai állandó szerepeltetése a kezdő 11-ben hatalmas kockázatot hordoz magában.

A szintén 1-től 10-ig osztályozó Inews.co.uk oldal 5-es osztályzatával egyértelműen a magyar focistát látta a leggyengébbnek. A cikk szerint Szoboszlai érszvehetetlen volt a találkozón. 

A magyar válogatott csapatkapitánya legközelebb a Bajnokok Ligájában kap esélyt. Szerdán különleges meccs vár rá, ugyanis korábbi csapatánál, a Lipcsénél vendégeskednek. Szoboszlai mérlege eddig remek a BL-ben, az AC Milan ellen betalált, a Bolognával vívott meccsen pedig gólpasszt adott. 


Így győzött a Liverpool a Chelsea ellen

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek