OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.18.

„Isten hozott újra, király” – Szoboszlai Dominiknak üzentek a rajongók a nagy este után

A magyar középpályás berúgta a Bajnokok Ligája ajtaját és már az első összecsapásán betalált. Szoboszlai Dominik szép góllal vétette észre magát az AC Milan ellen a Bajnokok Ligájában, a szurkolók nem győzték dicsérni a lefújást követően.

A Liverpool ugyan már három perc után hátrányba került az AC Milan ellen a Bajnokok Ligája első fordulójában, nem ijedt meg, és könnyen fordítani tudott. Végül 3-1-re győzött Olaszországban, a második félidőben Szoboszlai Dominik szerezte az együttes harmadik gólját, ezzel a magyar középpályás több mint fél év után talált be újra a Liverpoolban. A szurkolók rendkívül elégedettek voltak a teljesítményével.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik gólt szerzett a Bajnokok Ligájában Fotó: AFP

Szoboszlai az első félidőben még haloványan játszott, a második játékrészben viszont magára talált. Három kaput eltalált lövése volt, kulcspasszt adott, és látványos cselt is bemutatott. A Sofascore-tól 7,6-os értékelést kapott, a rajongók pedig az Instagramon ünnepelték.

A minőség sosem hazudik; isten hozott újra, király; ő visszatért, mi is visszatértünk és rengeteget nyerünk; örülök, hogy újra látlak gólt lőni főnök

 – érkeztek a kommentek Szoboszlai Dominik közösségi oldalán. A Liverpooltól Ryan Gravenberch gratulált neki a hozzászólásoknál.

Szoboszlai Dominik termel a BL-ben

A 23 éves futballista a BL-ben szépen termel, a 24. összecsapásán ez volt a hetedik gólja. A középpályásra eddig kulcsszereplőként tekint Arne Slot, ugyanis Szoboszlai mind az öt tétmérkőzését végigjátszotta az angol sztárcsapatnál. A Liverpool legközelebb szeptember 21-én, szombat délután játszik a Bournemouth ellen az angol labdarúgó-bajnokságban. A BL-ben legközelebb október 2-án a Bologna vár rá az Anfield Roadon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek