TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.20. 19:36

Visszatért Szoboszlai, rögtön felfoghatatlan káoszba került

A Liverpool parázs mérkőzésen van túl a Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. Az idegek harcát végül Szoboszlai Dominikék bírták jobban, akik 2-1-re győzték le riválisukat.

Őrült rangadót vívott egymással a Liverpool és a Chelsea az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. A fordulatokban gazdag összecsapást végül Szoboszlai Dominikék nyerték 2-1-re.

Liverpool, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominikék parázs rangadón győzték le a Chelsea-t Fotó: AFP

Az első félidőben John Brooks játékvezető lett a főszereplő, akinek rengeteg dolga akadt első 45 percben. Jaden Sancho és Mohamed Szalah esése után sem ítélt büntetőt, Tosin Adarabioyo utolsó emberes szerelésénél végül nem adott piros lapot. A kezdőcsapatba bekerülő Curtis Jones a 29. percben kiharcolt egy büntetőt, amit Szalah higgadtan értékesített. Az első játékrész végén Jonest újra elesett a tizenhatoson belül, amire Brooks először újfent tizenegyest ítélt, a videóbírózás után viszont megváltoztatta az ítéletét.

Szoboszlaiék őrült meccset nyertek meg

A második félidő legelején Nicolas Jackson gólját először visszavonták les miatt, de a visszajátszáson látszott, hogy Ibrahima Konaté beragadt, a támadó találatát végül megadták. Két perc múlva azonban érkezett a Liverpool válasza, Jones újra vezetést szerzett a hazai csapatnak. A fordulatos, őrült találkozó végül a Liverpool 2-1-es győzelmét hozta, amely idei legnagyobb rangadóját nyerte meg.

Szoboszlai Dominik, aki a hét közepén tért vissza a csapathoz a magyar válogatott szereplése után, az első félidőben nagy helyzetet puskázott el. Mezőnymunkája újfent nagyszerű volt, ám ezúttal nem tudott kiemelkedni a mezőnyből. A Liverpoolra legközelebb az RB Leipzig vár a Bajnokok Ligájában, a Chelsea a Panathinaikosszal mérkőzik meg a Konferencialigában. A Pool 21 pontjával továbbra is vezeti a Premier League-t, a Chelsea maradt 14 pontos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek