Létrehozva: 2024.09.19. 06:00
Módosítva: 2024.09.19. 07:56

Döbbenet! Hajdú Péter halálhírét terjesztik: „Ezek csak egy beteg elme idióta kreálmányai”

A műsorvezető hosszú évek óta éli az életét a kamerák kereszttüzében, így bőven tudna mesélni a hírnév árnyoldaláról, de van, amivel eddig még ő sem találkozott. A TikTokon terjed egy videó, amiben Hajdú Péter halálhírét terjeszti a profil tulajdonosa, természetesen hamisan. A Ripost Pétert is megkereste az üggyel kapcsolatban.

Hajdú Péter számára sem a negatív kritika, sem pedig a pletykák nem ismeretlenek, hiszen karrierje nagy részét a nyilvánosság előtt töltötte, ám az, hogy a halálhírét terjesszék eddig még nem fordult elő vele. A műsorvezető most lapunknak reagált is arra a gusztustalan TikTok videóra, amiben azt állítják, hogy tegnap délután elhunyt.

Hajdú Péter
Hajdú Péter halálhírét terjesztik, reagált a műsorvezető Fotó: YouTube

„Ez egyáltalán nem vicces”

A Beköltözve Hajdú Péterhez házigazdája nem tudja viccesen felfogni az ilyesmit, hiszen egészséges embereknek nem jut eszébe ilyesmit kitalálni:

„Szerintem nem volt még ilyen velem, de igazából nem is nagyon tudok erre mit mondani, csak, hogy szégyellje magát, aki ilyesmit talál ki bárkiről. Úgy gondolom, hogy ez egyáltalán nem vicces, különösen ha valakinek vannak gyerekei és élnek a szülei. Tőlem ne kérjen bocsánatot, mert engem nem érdekelnek az ilyen emberek, inkább a saját lelkiismeretével kell elszámolnia és Istentől kellene bocsánatot kérnie annak, aki ilyet csinál, mert ezek a dolgok egyszer vissza fognak ütni.”

Hajdú Péter gyerekei és édesanyja miatt aggódik leginkább, akikkel éppúgy szembejöhet ez a hír mint bárki mással, hiszen már több mint 250 ezren megnézték a videót.

Nyilván ezzel nézettséget akar generálni a nyomorult oldalának, miközben csak egy senkiházi beteg elme. Szóval ez abszolút csak egy öncélú aljasság. Nem is foglalkozom az ilyesmivel egyáltalán, viszont van három gyermekem, akik közül kettő már nagy és tud olvasni, illetve ott az édesanyám, aki 75 éves és ha meglát egy ilyet, úgy, hogy aznap még nem beszéltünk, akkor akár még rosszul is lehet. Tehát ilyen szempontból ez egyáltalán nem vicces

 – tette még hozzá a műsorvezető.

Hajdú Péter nem hisz a jelekben

Bár sokan vannak, akik szerint azok járnak jobban, akikről ilyesmik terjednek, hiszen nekik hosszú életük lesz, de a tévés nem hisz az ilyen babonákban.

Én a »rossz ómenekben« nem hiszek, vagy az olyan mondásokban, mint hogy akinek a halálhírét terjesztik az sokáig él. Ezek csak egy beteg elme idióta kreálmányai

 – mondta mérgesen.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek