A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.

"Milyen ki*aszott világ ez?" - rettenetes dühbe gurult Hajdú Péter

A műsorvezető Instagram-oldalán osztotta meg véleményét egy tragikus esetről.

Hajdú Péter az a típusú ember, aki kiáll az igazságszolgáltatásért, sőt meg is követeli azt. Ami a szívén, az a száján. Ez történt most is, miután egy ismerőse olyan posztot küldött a televíziósnak, ami mélyen megrendítette őt. A műsorvezető ugyanis nem érti, milyen "ki*aszott világ ez". Teljesen kiakadt, azonnal a rendőrség közbeavatkozását kéri. 

Hajdú Péter
Éktelen dühre fakadt. Fotó: YouTube

Az egyik barátom küldte át Seres Anna posztját, melynek olvasása közben a sírás fojtogatott! 

- kezdi érzelmes posztjában, amiben leírta, hogy Annáék Miskolc mellett laknak, ott történt az a gyilkosság, ami megrázta őt. 

Ezt a rajzot egy kislány rajzolta, akinek volt két csodálatos kutyája: Bella és Batu! Bella golden retriver, Batu pedig ázsiai juhasz. A család barátja, a gyerekek játszótarsai voltak. Örültek és szomorkodtak együtt a gazdikkal. Egyik este a család véletlenül rosszul zárta a kaput és a két kutyus elindult világot látni. Égre földre keresték őket, a Facebookon is posztolt róla Anna, hogy nagyon hiányoznak és ha valaki látja őket, írjon neki. A két kutyát holtan találták meg! Megvizsgáltak őket és megállapították, hogy a család szeme fényeit egy mocskos, pszichopata, aljas féreg lelőtte!! Két ártatlan kutyát lelőtt egy pszichopata! Anna kislánya le is rajzolta, hogy mi történt. A kis rajzon ő csak csúnya bácsiként emlegeti ezt a gyilkost! Mit élhettek át ezek az ártatlan kutyák és mit élhetnének át Annáék és a gyerekek, akik azóta folyamatosan sírnak! Milyen k***szott világ ez?! 

- tette fel éktelen dühre fakadva a kérdést kiemelve, nagyon bízik benne, hogy a rendőrség már nyomoz és el fogja kapni a szívtelen pszichopatát, aki képes volt a két gyönyörű kutyát kegyetlenül megölni, merthogy ez a személy, az emberre is veszélyes. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek