A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.03.

„Űrlények vihették el őket” - hátborzongató történeteket szül a miskolci bérház rejtélye - GALÉRIA!

Még mindig csak találgatni lehet, hogy miért tűntek el nyomtalanul a lakók. A szalonna például még a spájzban lóg.

A Felfedező nevű titokzatos urbexes tíz éve kutatja Magyarország elfeledett helyeit. Miskolcon rátalált egy elhagyatott bérházra, ahol mindent hátrahagytak a lakók. A szalonna még a spájzban lógott és teli italosüvegeket hagytak az asztalon. Még a helyiek sem tudják pontosan, hogy mi történhetett a bérházban élő családokkal. Rengeteg pletyka terjed arról, hogy miért kellett sietve távozniuk. 

Még a szalonna is a spájzban maradt Fotó: beküldött/A Felfedező-urbexes

Az italokat biztos magukkal vitték volna, ha elköltöznek

Pontosan nem lehet tudni, hogy mi történt a lakókkal, de többen találgatnak, hogy miért tűnhettek el hirtelen az otthonaikból. A pontos helyszínt az urbexesek szabályai szerint nem fedheti fel A Felfedező. Információink szerint az épületet már felújították és hotellé alakították át. 

 

Látszik, hogy sietve kellett távozniuk.

 

Űrlények vihették el őket, akik hamarosan visszahozzák őket zombiként.

 

Jó lenne tudni, hogy mi lett a lakókkal, csak úgy nem tűnhettek el.

 

Az italokat biztos magukkal vitték volna, ha elköltöznek. Itt valami más lehet a dologban, nem evilági erők ragadhatták el őket. 

Italos üvegeket hagytak az asztalon Fotó: beküldött/A Felfedező-urbexes

Én biztos nem hagytam volna ennyi értéket hátra, ha önként távozok a lakásomból. Itt pedig az egész házból eltűntek. Lehet tudtak valamit, amit mi még nem...

 

Mekkora pocséklás, hogy hagyhatták ott a szalonnát? Magyar ember ilyet nem csinál.

 

A miskolci elhagyatott bérházról képeket is kaptunk A Felfedezőtől. Íme a galéria:

 

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt, ember alkotta helyekre vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek