Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.

Hajdú Péter bevállalta. Most kipakolt…

Mindenki számára adott volt a lehetőség, hogy felálljon abból a bizonyos fotelből és keményen beleálljon Hajdú Péterbe. Hamarosan kiderül, kik azok, akik az arcukat vállalva is megmondják Péternek a tutit.

Nem kis kockázatot vállat Hajdú Péter, aki nemrég arra kérte követőit, és főleg a vele kevésbé szimpatizáló kommentelőket, hogy ha a nevüket nem is, de az arcukat mindenképpen vállalva, szegezzenek neki kérdéseket. Péter számított néhány „övön aluli ütésre is”, de végül ez csak az emlékeiből jött elő. 

Hajdú Péter
Most fordult a kocka! Hajdú Péter ezúttal kapta a kérdéseket (Fotó: YouTube)

Hajdú Péter aggódott, lesz-e elég kérdés

Ez lesz a Frizbi szezonzáró adása, mielőtt ősszel Nagy Feróval elstartol a Beköltözve új évada. Ezért találtuk ki, hogy megcsináljuk a Beszólok Hajdú Péternek Frizbi különkiadást, mert ezzel jól elkülönül egymástól a két teljesen más típusú műsor, amit a Frizbi TV YouTube csatornán megszokhattak a nézők. Arra gondoltam, hogy teret adok most azoknak a kommentelőknek, akik a billentyűzet mögé bújva, lelkesen anyáznak egy-egy videónk alatt. A kitétel csupán annyi volt, hogy videóban, tehát az arcukat vállalva kérdezzenek, vagy szóljanak be nekem. Az felhívást követő első pár napban kicsit aggódtam is, hogy nem lesz elég muníció, mert minimális videó érkezett. 

Aztán valahogy elkezdtek áradni a kérdések.

 Azt persze előre jeleztem, hogy az alpári stílusban megfogalmazott kérdések nem kerülnek majd adásba, így olyanok nem is landoltak a virtuális levelesládámban”- kezdte lapunknak Hajdú Péter, aki elárulta, mire voltak kíváncsian a legtöbben.

Hajdú Péter
Hajdú Péter a Szigetről is kapott kérdéseket (Fotó: YouTube)

„Miért nem mérettettem meg magam a ringben?”

Végül úgy döntöttünk, hogy egyetlen kérdést sem hagyunk ki és azt is elhatároztam, hogy nem adok egyszer sem kitérő választ, legyen szó bármiről. Meglepően sokan kérdezték például, hogy miért nem hívom meg őket egy beszélgetésre, majd elmondták, hogy ők a saját olvasatuk szerint miért érdekesek. Nos, a válaszomban pontosan kifejtem, hogy miért »csak« híres, vagy ismert interjúalanyok járnak hozzám a Frizbi TV stúdiójába. Volt még egy téma, ami több nézőmet is foglalkoztatta, az pedig a boksz. Arra voltak kíváncsiak a kérdezők, hogy én miért nem mérettetem meg magam a ringben. Nos, a válaszomban elmondom, hogy ennek mi az oka, de egyébként itt tenném hozzá, hogy sok évvel ezelőtt szerepeltem egy hasonló műsorban. Ott hírességek ütöttek össze igazi sportolókkal. Én például Nagy „Csonttörő” János ellen kesztyűztem és rám is kellett számolni egy mélyütés után”- idézte fel a Frizbi TV műsorvezetője, aki ma 19 órától válaszolja meg a nézők kérdéseit. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek