Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.01.

Top5: Megyeri Csilla végre megmutatta, Kulcsár Edina és Havas Henrik pedig mindenkit kiakasztottak

Nem várt fordulatok történtek a hazai sztárjaink életében. Heti Top legolvasottabb sztárhírek a Riposton.

Dübörgött a sztárvilág ezen a héten és, mondhatni unalomból senkinek nem jutott sok, bőven nem a sztárjainknak és a közönségnek. A celebnő megmutatta, kivel szűrte össze a levet szakítása után, míg Kulcsár Edina újszülött gyermeke arcát is felfedte, azonban felelőtlennek is nevezték őt. Kiakadt a közönség Havas Henrikre, de a brit királyi családnál sem ül el a dráma. Ha kíváncsi vagy a hét legolvasottabb sztárhíreire a Riposton, akkor jó helyen jársz!

Megyeri Csilla full elégedett a testével (bikinis fotók) és valószínűleg a pasija nélkül megy nyaralni - Ripost
Megyeri Csilla nem unatkozott az elmúlt napokban... / Fotó: archív / hot magazin

Megyeri Csilla nem szomorkodik

Megyeri Csilla évtizedes kapcsolatának nemrég lett vége és a rajongók nagy meglepetésére már úgy tűnik, tovább is lépett. Megosztott ugyanis néhány fotót, ahol jól látszik, szakítása után nem szomorkodik. Nem fogod elhinni, Csilla kivel töltötte napjait...

Megmutatta újszülött gyermekét

Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeküket köszönthették nemrég. A kis Varga Dion hatalmas boldogságot hozott a szülőknek, sőt nemrég az anyuka megmutatta kisfiát, mennyire csodás.

A hercegné állapota:

Katalin hercegné rákbetegséggel küzdd és állapotát finom utalásokkal leplezte le a szemfülesek előtt. Egy testbeszéd szakértő elemezte a hercegné kommunikációját:

Felelőtlennek nevezték

A héten Kulcsár Edina a korábbi férjével való közös gyermekéről, Nináról posztolt, azonban a rajongóknak nagyon nem tetszett, amit láttak. A kislány a rajongók által veszélyesnek vélt helyzetben lett lefotózva, amit egyből a sztáranyuka tudtára is adtak hangosan.

Kiverte a biztosítékot

Havas Henrik a közönség szerint most jobban tette volna, ha hallgat, mintsem beszél. A világhírű Alain Delon színész halálával kapcsolatban szólalt meg a Henrik, ami bizony nem jött be az olvasóknak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek