FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.27.

Testbeszéd-szakértő fedte fel: ez az igazság Katalin hercegné állapotáról

A rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné finom utalásokkal leplezte le magát a szemfülesek előtt.

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy egy hasi beavatkozást követően rákot találtak nála, azóta pedig megelőző kemoterápiás kezelésen esik át. Mint elmondta, a kezelések hatására vannak jobb és rosszabb napjai is. A napokban egy lesifotós kapta őt lencsevégre, amint egy autóban ülve a férjével egy templomba tartott. Bár a hercegné nem nyilatkozott, a testbeszéde árulkodó volt hogylétét illetően.

Judi James testbeszéd-szakértő elárulta, pontosan mit jelentenek Katalin Skóciában megörökített mozdulatai és gesztusai – írja a Mirror. A szakember szerint a hercegné elevennek tűnt, "cserfes volt és élénk", ami akkor látszott, amikor beszélgetés közben elfordította a fejét és felvonta a szemöldökét. Hozzátette, a háromgyermekes édesanya feltűnően nyugodt volt, ami a gyógyulása szempontjából rendkívül fontos.

Arra a mozzanatra is felhívta a figyelmet, amikor Katalin úgy mosolygott, hogy még a fogai csillogása is látszott – ez mutatta meg igazán, hogy mennyire felszabadultan érzi magát! 

Az arca oldalán nagyon jól látható gödröcskék azt sugallják, hogy igazán élvezte a kirándulást és a társaságot az autóban

– tette hozzá Judi, ugyanakkor a hercegné a paparazzók szerint is jókedvűnek tűnt. A misén a házaspáron kívül részt vett még III. Károly király és Kamilla, valamint Anna hercegnő férje, Tim Lawrence, továbbá Eduárd herceg és felesége, Zsófia edinburgh-i hercegné. A család a nyár utolsó napjait Balmoralban, a királyi család skóciai birtokán tölti, így gyűjtve erőt az iskolakezdés és az őszi időszak kihívásaihoz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek