Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.26.

Mit jelent ez? Templomba ment a rákbeteg Katalin hercegné, támogatást is kapott

A 42 éves Katalint férje, Vilmos herceg társaságában látták. Kiderült, hogy van most!

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákkal diagnosztizálták, azóta pedig megelőző kemoterápiás kezelésen esik át. A háromgyermekes édesanya idén nyáron két nyilvános eseményen tűnt fel, ezúttal pedig lesifotósok kapták lencsevégre.

A hercegné korábban beismerte, hogy neki is, mint mindenkinek, aki kemoterápiás kezelést kap, vannak jobb és rosszabb napjai. Úgy tűnik, hogy most az előbbi helyzet áll fenn, láthatóan nagyon jól érzi magát ugyanis Balmoralban, a királyi család skóciai birtokán, ahol férjével, valamint a gyerekeikkel töltik a nyár utolsó napjait - írja a Daily Mail. 

A most előkerült fotó tanúsága szerint vasárnap Katalin és Vilmos együtt vettek részt a Crathie Kirkben tartott istentiszteleten. A hercegné barna kalapot, és egy szintén barna kabátot viselt, Vilmos pedig öltönyben ment a misére. Nem sokkal később III. Károly király és Kamilla, valamint Anna hercegnő férje, Tim Lawrence, továbbá Eduárd herceg és felesége, Zsófia edinburgh-i hercegné is csatlakozott hozzájuk.

Katalin hercegné a paparazzók szerint jókedvűnek tűnt, láthatóan jobban érzi magát, sokat erősödött és mindenképpen pozitív jel, hogy ki mert mozdulni otthonról.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek