Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.17.

Lesújtó hír jött Katalin hercegnéről, már régóta küzd súlyos betegséggel

Katalin talán magának sem akarta beismerni, mekkora a baj. Szerencsére jól halad a kezelése.

Katalin hercegné betegsége korábban kezdődött, mint azt eddig hittük. A hercegné januárban esett át egy hasi műtéten, amelyet követően rákot találtak nála, de az első tünetei már jóval mindezt megelőzően jelentkeztek.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
Mindenki alig várja, hogy a hercegné visszatérjen megszokott életéhez. (Fotó: Jonathan Brady)

Egy bennfentes szerint Katalin és Vilmos "életük legnehezebb évét" élték át a hercegné betegsége miatt. A történtek az egész életüket megváltoztatták, a háromgyermekes édesanya legalábbis kijelentette, hogy a jövőben a családját helyezi előtérbe a kötelezettségeivel szemben - írja a thedailybeast.com.

Rebecca English királyi tudósító szerint a hercegné már egy ideje rosszul érezte magát, mielőtt kórházba került a „tervezett” hasi műtét miatt januárban. A forrás azt mondta, hogy ez „durva, durva időszak volt, nagyon nehéz év az egész család számára”.

Nem hiszem, hogy az emberek felfogják, mennyi mindenen ment keresztül a színfalak mögött, és ez sokkal tovább tartott, mint azt bárki is gondolná. Hihetetlenül erős nő, de tényleg csatát vív. A kezelése és felépülése továbbra is prioritást élvez, és ez még egy ideig folytatódni fog

- tette hozzá egy másik bennfentes.

Úgy tudni, hogy a megelőző kemoterápiás kezelés még hónapokig eltarthat, az ugyanakkor bizakodásra ad okot, hogy a hercegné idén nyáron már kétszer személyesen is megjelent a nyilvánosság előtt és remek formában volt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek