Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.26.

Felelőtlen anyának nevezték Kulcsár Edinát: „Az eszem megáll...”

Az anyuka egy ártatlan fotót posztolt a netre, ő sem gondolta volna, hogy ekkora balhé lehet belőle. Kulcsár Edina újra súlyos vádakkal néz szembe, mert a rajongók szerint felelőtlen édesanya.

Kulcsár Edina körül hatalmas a felhajtás, mióta kiderült, hogy megszületett negyedik gyermeke, a kis Dion. G.w.M felesége azóta rengeteg gyerekes tartalmat oszt meg közösségi oldalán, de nem csak az új piciről, ugyanis korábbi gyermekei is sok szerepet kapnak a tartalmakban. Korábban már sok rajongó kérte számon az egykori szépségkirálynő anyukát, mert szerintünk felelőtlen a gyermekekkel kapcsolatban. Most újra fellobbant a botrány tüze, ugyanis a Edina új képe kiakasztott sokakat.

293A7216
Kulcsár Edina
Kulcsár Edina közönsége felelőtlenséggel vádolja az édesanyát (Fotó: Bors)

Újra kiakadt a közönség

Az anyuka egy olyan képet tett közzé kislányáról, Nináról, ami felborzolta a kedélyeket. A fotón annyi látszódik, hogy az anyuka kislánya az emeletről néz le, miközben kidugja a fejét és a kezét a korlátok között. Ez nagyon feldühítette a közönséget, ugyanis ha a kislány feje kifér a korlát között, akkor a teste is biztosan.

Kulcsár Edina nézői támadnak azonnal

A fotó láttán egyből elindult egy reddites beszélgetés, ami alig pár óra alatt a legkeresettebb téma lett. Az emberek bevallása szerint az eszük megáll, hogy egy anyuka engedheti ezt, sőt még posztolja is.

Az eszem megáll mennyire buták. A kislány feje átfér a rácson, szóval a kis teste is kiférne és ezt ő aranyosnak találja. Nekem azonnal az jutna eszemmbe, ki ne essen szegény gyermek. Hogy lehet egy ilyen anyának négy gyermeke????!!!!” – írta a posztban a téma felvetője, ami hatalmas bombát robbantott a neten.

Ugyan ez jutott eszembe… És, ha Nina feje kifér, a másik 2 gyereké is” – jegyezte meg egy kommentelő, míg mások nem értik miért rakta az anyuka ezt ki.

És ezt még ki is rakja” – fűzte hozzá sok nevetős fejjel egy kommentelő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek