Megszólalt az áldozat: Többször is megütötte Magyar Péter, egy lány szoknyája alá pedig be akart nézni

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.14.
Módosítva: 2024.08.14.

Kulcsár Edina magára hagyta újszülött kisfiát, nekiestek a kommentelők

Az egykori szépségkirálynő bejegyzése óriási vihart kavart a neten. A kommentelők szerint Kulcsár Edina felelőtlen anya.

Kulcsár Edina élete egyik legszebb időszakát éli, ha azonban feltéved a közösségi oldalakra, talán lehervad a mosoly az arcáról. G.w.M felesége pénteken tette közzé a várva várt hírt: megszületett második közös gyermeke a rapperrel, a kisfiú a különleges hangzású Dion nevet kapta.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina bejegyzése nagy vihart kavart (Fotó: Knap Zoltán)

Az egykori szépségkirálynő rengeteg gratulációt kapott, kommentelők százai köszöntötték a nagyvilágban a kis trónörököst, aki Kulcsár Edina negyedik gyermeke, és immáron a hatodik a mozaikcsaládban. A történettel eddig nincs semmi baj, a család boldogsága is teljesen érthető, sőt, még az sem verte ki a biztosítékot, hogy G.w.M nem sokkal a baba születése után elment fellépni egy pajtába, hiszen az ottani közönség nagyon várta.

Az viszont, amire Kulcsár Edina legutóbbi bejegyzéséből következtetni lehet, már mélyen felháborította a kommentelőket, még akkor is, ha nem feltétlenül lehetnek biztosak az igazukban.

Az immár négyszeres anyuka egy autó hátsó ülésén szelfizett G.w.M társaságában, a képhez pedig annyit írt, hogy:

„Kimozdultam”

Mivel a négy gyermek közül egyik sem szerepelt a fotón, sőt, még gyerekülés sem látszik, a netezők készpénznek vették, hogy Edina lepasszolta a lurkókat, még a legkisebbet, a fotó elkészültekor 72 órás Diont sem vitte magával. Ha ez így van, az valóban nem ideális egy kisbaba számára, hiszen egy ilyen pici gyermeknek még létfontosságú az anyja közelsége, és a biztonságos kötődés is 0-2 éves korig alakul ki. A kötődés pedig alapjaiban befolyásolja majd a kis Dion későbbi kapcsolódásait, sőt, az egész életét.

Kulcsár Edina durva kommenteket kapott

Edina bejegyzése felkerült a fotelhuszárok kedvenc közösségi oldalára, a Redditre is, Edinára pedig szinte népharag zúdult. A kommentelők egy emberként támadták be a sztáranyukát, aki szerintük elhanyagolja a gyermekeit.

„Kimozdulni szülés után pár nappal? Ennyire megviseli az anyaság? Szép! Jól kezdődnek az együtt töltött percek! Hogy úgy fogalmazzak: lehet, hogy túl korán jött a kisfiú az Amara után.”

„Sajnálom azért a kicsiket, mert úgy látszik még az életük első pár napjában, hetében se lehetnek ők a legfontosabbak, érdemlik az anyjuk 100%-os figyelmét.”

„Ilyenkor a babák még azt sem tudják, hogy megszülettek, az egyetlen és legfontosabb dolog számukra az anyjuk! De hiába mondom ezt egy olyan nőnek, aki azt sem tudja soha, hogy eshetett teherbe már negyedjére.”

„Más még kórházban van... Nem mondom, hogy 4 napra még mindenkinek ott kéne lennie, de basszus, ez a nő elmegy "kirándulni" varratokkal a hasában.”

Ilyen és ehhez hasonló, méltatlankodó hozzászólások százai érkeztek Edina bejegyzéséhez, még úgy is, hogy nem tudhatjuk, hol volt a kis Dion, amikor elkészült az a bizonyos szelfi.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek