Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.12.
Módosítva: 2024.08.12.

Videó bizonyítja: G.w.M lelépett a kisfia születése után

Múlt hét csütörtökön született meg a szépségkirálynő és a rapper közös gyermeke, Dion, ám a rajongóknak szemet szúrt valami. G.w.M ugyanis alig pár nappal későbbre már vállalt egy fellépést, ami egyeseknél kiverte a biztosítékot.

G.w.M és Kulcsár Edina boldogsága most határtalan, hiszen múlt hét csütörtökön megszületett második közös gyermekük, Dion. A házaspár még februárban jelentette be, hogy érkezik a következő trónörökös, később pedig azt is közölték: kislányuk után ezúttal egy fiút várnak. A titkolózás viszont most óriási volt, hiszen nem csak a nevét, de a születése napját is az utolsó pillanatig elhallgatták a nyilvánosság elől. Most már viszont nincs több titok, még a csöppség arcát is megmutatta a házaspár, mikor hazavitték a kórházból. Igaz a hétvégén valószínűleg egy kicsit nélkülözniük kellett G.w.M-et…

G.w.M és Kulcsár Edina
G.w.M máris elhagyta a családját? (Fotó: Szabolcs László)

G.w.M máris elhagyta a családját

A rapper sajnos nem élvezhette sokáig a családi idillt, ugyanis szólította a kötelesség. A hétvégén a jelek szerint fellépése volt, legalábbis erre lehet következtetni a számtalan élő bejelentkezésből TikTokon. A rajongók sorra osztották meg, hogy kedvencük egy „furcsa” színpadon lépett fel, a Redditen pedig viccet is csináltak a helyszínből, de szerencsére sokan megvédték G.w.M-et a negatív kritikáktól. Vagyis színpadnak ne nevezzük azt a repedező betonplatz fölé húzott OSB fedelet. Persze nem a helyszín a fontos, ha jobban belegondolunk, hiszen a közönség ugyanannyit ér itt is, mint egy arénás bulin.

Nem csak a színpad minősége okozott egyébként viharos hangulatot a rajongók között. Egyesek azon is fennakadtak, hogy a rapper miért hagyta magára a feleségét és pár napos kisfiát. Ez már Amaránál is kérdés volt, de G.w.M akkor is elmondta, hogy Edina nincs egyedül, hiszen a család mellette van, amíg ő pénzt keres.

Edina és Dion is ott vannak? Vagy egyedül otthon?

- tette fel a kérdést valaki, míg egy másik hozzászóló bővebben fejtette ki a véleményét. 

„Nagyon gyönyörű, hogy ott hagyja a feleségét, aki most szült 4 gyerekkel. Tudom, erre Edinának jönne a magyarázata hogy "a mi családunk nagyon összetartó". Egyrészt nagyon fura, hogy a Csutis gyerekekre G.w.M mama vigyázzon, másrészt az ember jó esetben magának és a párjának szül nem a családnak- fakadt ki a kommentelő.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek