Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.10.

Megszületett Kulcsár Edina negyedik babája: nem ő az egyetlen a sztárvilágban ilyen népes családdal

Pénteken tudatta a gólyahírt az exszépségkirálynő. Kulcsár Edina már a negyedik gyermekét tarthatja a karjában. A Ripost összegyűjtötte azokat a sztárokat, akiknek legalább ennyiszer megadatott a csoda.

Kulcsár Edina és G.w.M babája csütörtökön jött világra, a kis Dion a második közös gyermekük. Edinának a korábbi házasságából már született két gyerkőce, és a rapper is kétgyermekes apukaként lépett be a kapcsolatukba. Mozaikcsaládjukban így már hat kicsi gyűlhet össze egy-egy családi rendezvényen. De nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akik sok gyermeket vállaltak.

kulcsár edina gwm
Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke (Fotó: Ripost)

Oláh Gergő és felesége öt gyermeket nevel

A mindössze 35 éves salgótarjáni énekes immár ötszörös apuka! Legidősebb gyermeke 14, legkisebb pedig hároméves. Feleségével, Nikivel sok család számára etalonnak számítanak. A közösségi oldalon megosztott képek tanúsága szerint mesébe illő harmóniában nevelik közel féltucat gyermeküket. Ráadásul a házasságuk is rendkívül jól működik: közös előadásukkal évek óta járják az országot, saját példájuk által jó tanácsokat adva a pároknak.

Stohl András már nagypapa

Az egyik legismertebb hazai műsorvezető, Stohl András is közel fél focicsapatnyi gyerkőc édesapja. Három kapcsolatából összesen öt gyermeke született – négy lány és egy fiú. Legkisebb lánya, Bella 2022 júliusában született. Alig egy évvel később pedig újra bővült a család: Stohl nagypapa lett, miután legnagyobb lánya, Luca világra hozta a kis Rózát.

Kovács Ákos számára a család a minden

Az összetéveszthetetlen hangú énekes számára a világot jelentő deszkák mellett a család is abszolút előtérben van. Sőt, a Borsnak korábban egy interjúban úgy fogalmazott élete legjobb pillanatairól:

A gyerekeim születése négy szikrázó csúcspont. Minden barátomnak őszintén ajánlom, hogy ha teheti, legyen jelen a szülőszobában, ennél felemelőbb, meghatározóbb élménye nemigen lesz az életben.

Sebestyén Katja a negyediket várja

A Sztárban sztár leszek! felfedezettje is hamarosan belép ebbe a „klubba”. Sebestyén Katja áprilisban közölte az örömhírt, negyedig gyermekével várandós. A 42 éves énekesnő akkor a Borsnak azt mondta:
Nagyon akartuk ezt a babócát! A nagylányom, Lilla virtuálisan már tervezgeti a babaszobát, annak ellenére, hogy még nem tudjuk a csöppség nemét. Nem is az számít, csak az a lényeg, hogy egészséges legyen a pici” – mondta akkor.

Sebestyén Katja nagyon vágyott még gy babára (Fotó: TV2 - Mokka)

Gordon Ramsay lefőzte Jamie Olivert

Külföldi vizekre evezve pedig még gyakoribb a nagy család:

Alec Baldwinnak például nyolc gyermeke van. Az „osztrák tölgy” becenevű Arnold Schwarzeneggernek pedig öt – egyikükről csak 2011-ben, tízéves korában értesült a nyilvánosság: addig titkolták, hogy a színész teherbe ejtette egy korábbi házvezetőnőjét. 
Gordon Ramsay amerikai szárszakácsnak tavaly született meg a hatodik gyermeke, ő úgy fogalmazott: „Három fiú, három lány, készen vagyunk”. Ezzel egyébként az a vágya is teljesült, hogy lekörözze nagy nemezisét, a brit sztárszakács Jamie Olivert, akinek „csak” öt gyermeke van.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek