LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.26.

Nem akárkivel szűrte össze a levet szakítása után Megyeri Csilla, íme az első közös fotó

A műsorvezető egy percig sem szomorkodik! Egyre több jel utal arra, hogy Megyeri Csilla valóban a bokszedzőjével jött össze.

Idill a medencében! Nagyon úgy tűnik, hogy Megyeri Csilla egy cseppet sem szomorkodik, miután pár hete bejelentette, hogy közel 11 év után véget ért a kapcsolata Molnár Zsolttal.

Megyeri Csilla full elégedett a testével (bikinis fotók) és valószínűleg a pasija nélkül megy nyaralni - Ripost
Megyeri Csilla valósággal kivirult a szakítást követően Fotó: archív / hot magazin

„A mi közös utunk most úgy tűnik, hogy itt véget ért… Örökre a szívembe/lelkembe loptad magad. Hálásan köszönök Neked minden felhőtlen vidám, boldog percet és a fájóbb pillanatokat is egyaránt. Kívánom magunknak a lehető legjobbat a jövőben. Köszönöm, hogy az életem része voltál!” zárta sorait az Instagramon Csilla, aki egyébként nem a szobájában szomorkodott ebben az időszakban, hanem Olaszországban nyaralt, méghozzá nem egyedül.

A netes nyomozók úgy vélték, hogy Csillát új választottja, a bokszedzője kényezteti a csizma alakú országban. 

Az illető nem más, mint Nicola Sarciá, egykori bokszoló, aki meg is osztotta Csilla egyik nyaralós, páros ebédjéről szóló story-ját, illetve a műsorvezető is tett ki olyan videót, ahol látható, hogy egy Nicolára erősen hajazó pasival bringázik.

Egyre több a jel: Megyeri Csilla beleszeretett az edzőjébe?

Sőt, a páros nemrég egy felkapott budapesti étteremben is együtt vacsorázott, és fontosnak tartották, hogy mindketten megosszanak egy Instagram-sztorit az olasz kulináris fogásokra specializálódott helyről. Mi ez, ha nem egy igen erős utalás a románcukra?

Az pedig minden eddiginél egyértelműbbé teszi a dolgokat, amit a rusnyázós műsorvezetőként elhíresült tévés a hétvégén osztott meg országgal-világgal. Csilla ugyanis egy medencében élvezte az augusztus végi hőséget, ám butaság lett volna egyedül játszania a pancsoló kislányt. Társa a vízi kalandban nem más volt, mint a pletykák szerinti új párja, Nicola Sarciá, a tévés pedig egy közös képet is lőtt a férfivel.

Megyeri Csilla, Nicola Sarciá
 Íme az első közös fotó: Megyeri Csilla az edzőjével jöhetett össze (Fotó: Instagram)

Nos, nem véletlenül tartja a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál.

Megszólalt a jósnő Megyeri Csilla jövőjéről

A Ripost megkereste Lénárt Évi sztárjósnőt, parapszichológust a témában. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon hogyan alakul a műsorvezető magánélete a jövőben. Érdekes választ kaptunk!

„Valóban egy másik férfi a szakítás oka, Csilla már régóta kacsintgatott más felé, Zsolti hiába tett meg mindent, Csilla nem akar békülni.

„Így hiába a férfi minden igyekezete, Csilla és ő már soha többé nem lesznek együtt” árulta el néhány napja megkeresésünkre a sztárok jósnője.

Vajon mikor jelentik be, hogy Nicola Megyeri Csilla új párja?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek