Létrehozva: 2024.08.10.

Most érkezett! Szakított Megyeri Csilla és a párja

Tíz év után elválnak útjai Megyeri Csillának és Molnár Zsoltnak. Az ikonikus páros a közösségi oldalaikon jelentették be a hírt, a követőik legnagyobb megdöbbenésére. Bár volt, akit nem lepett meg a hír, ugyanis hetek óta arról szól a pletyka, hogy végleg elváltak az útjaik.

Egy jó ideje nem látták őket együtt rendezvényen, és már a legközelebbi barátaik is azt rebesgették, hogy valami nagy probléma lehet a szerelmesek között, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt csak ma, szombaton jelentették be hivatalosan, hogy közel 11 év után véget ért a kapcsolatuk. 

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla és Zsolt utolsó közös fotója, melyet a lapunk fotósa készített róluk, 2024 márciusában. Azóta nemigen mutatkoztak együtt (Fotó: Mediaworks archív)

Érzelmes búcsú nyilvánosan 

Megyeri Csilla ezekkel a szavakkal búcsúzik a volt szerelmétől az Instagramon: 

"Sziasztok! Szeretném, ha végig olvasnátok ezt a posztot. Közel 11 év… rengeteg közös élmény…, de valami miatt ez ennél a pontnál megrekedt… Éhezünk a jóváhagyásra, az elfogadásra, arra, hogy szeressenek és ne ítélkezzenek felettünk. Közben elfelejtünk boldogan élni. Félünk csalódást okozni, kudarcot vallani, pedig ez is az életünk része. Próbáltuk “megjavítani”, helyrehozni a kapcsolatunkat Zsoltival... sokszor a legnehezebb pillanatokban voltunk egymás legnagyobb szövetségesei…, de egy ideje be kellett látnunk, hogy elfáradt a kapcsolatunk. Rengeteget tanultam Tőled @zsoltmolnar__ - jó ember vagy, és hálás vagyok neked mindazért, akivé válhattam vagy éppen maradhattam melletted. Nem engedted azt, hogy elfelejtsem: mindig két lábbal a földön álljak… és emlékezzek arra, hogy honnan indultam, ki is vagyok valójában. Talán Te ismersz a legjobban, bár sokszor úgy érzem, hogy még én magam sem tudom, hogy ki is vagyok valójában. Viszont hiszek abban, hogy nincsenek véletlen találkozások… és mindenki addig marad életünk “szereplője”, amíg van mit tanítanunk egymásnak. A mi közös utunk most úgy tűnik, hogy itt véget ért…
Örökre a szívembe/lelkembe loptad magad. Hálásan köszönök Neked minden felhőtlen vidám, boldog percet és a fájóbb pillanatokat is egyaránt.
Kívánom magunknak a lehető legjobbat a jövőben. Köszönöm, hogy az életem része voltál!" 

Pletykálták már, hogy vége 

Bár sokakat meglephet most a szakítás híre, a budapesti éjszakában már hetek óta terjeng a pletyka arról, hogy a páros szakított. Szerettük volna megszólaltatni Csillát az ügyben, de egyáltalán nem reagált a megkereséseinkre, ami tőle nagyon szokatlan, így ez a viselkedés is arról árulkodott, hogy valami nagyon nem lehet rendben az egykori szerelmesek háza táján.

Szomorú tény, hogy Zsolti és Csilla idén tavasszal kezdett új életet, új lakásba költöztek és azt tervezték, hogy gyermeket vállalnak. Sajnos ezekből már nem lesz semmi, az egykori szerelmesekre most nehéz időszak vár, aztán mind a kettejüknek erőt kell vennie magán és új életet kell kezdenie. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek