Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.14.

"Egy másik férfi a szakítás oka" - Ezt látja a jósnő Megyeri Csilla magánéletében

A műsorvezető pár napja jelentette be, hogy szakított Molnár Zsolttal. A Ripost megkereste Lénárt Évit, aki elárulta, hogy alakulhat Megyeri Csilla jövője.

Néhány napja mindössze, hogy kiderült: közel 11 év után véget ért Megyeri Csilla és Molnár Zsolt párkapcsolata.

Megyeri Csilla
Megszólalt a jósnő Megyeri Csilla jövőjéről (Fotó: hot! magazin archív)

A szakítás annak ellenére meglepte a közvéleményt, hogy egy ideje bizony keringtek pletykák arról, hogy vihar van a Paradicsomban. A műsorvezető és exe gyakorlatilag teljesen egyszerre, egy-egy Instagram-közleményben jelentették be, hogy már nem alkotnak egy párt. Bár a két szakítós posztnál a fekete-fehér kép megegyezett, a szöveg azért arra utalt, hogy Zsoltiban maradt bizony keserűség és sérelem.

„Ritkán vagyok a szavak embere a médiában, de most eljött az a pont, hogy rászánjam magam, mert közölni szeretnék valamit.
Csilla és én már nem alkotunk egy párt! Nem szeretnék a miértekbe mélyebben belemenni, azt gondolom, ennyi közösen eltöltött év után fontos, hogy megmaradjunk tisztelettel, mind az emlékeink és egymás iránt is. A korrektség részemről megtörtént…!”
- tette közzé a férfi a közösségi oldalon a beszédes közleményt.

Tekintve, hogy egy szakítás és annak feldolgozása sok esetben egy gyászfolyamat, meglepőnek számít Megyeri Csilla jelenlegi állapota, a tévés ugyanis Itáliában vakációzott a bejelentés idején, és látványosan ki volt virulva a friss képeken. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy fotó még 2024-ben sem készül el magától, így a netes nyomozók úgy vélik, hogy Csillát új választottja, méghozzá a bokszedzője kényezteti a csizma alakú országban. 

Az illető nem más, mint Nicola Sarciá, egykori bokszoló, aki meg is osztotta Csilla egyik nyaralós, páros ebédjéről szóló story-ját, illetve a műsorvezető is tett ki olyan videót, ahol látható, hogy egy Nicolára erősen hajazó pasival biciklizget éppen.

Nos, ez persze még semmire sem bizonyíték, a netezők azonban már tudni vélik, hogy Csilla új választottja az edzője.

Megszólalt a jósnő Megyeri Csilla jövőjéről

A Ripost megkereste Lénárt Évi sztárjósnőt, parapszchológust a témában. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon hogyan alakul a műsorvezető magánélete a jövőben. Érdekes választ kaptunk!

„Valóban egy másik férfi a szakítás oka, Csilla már régóta kacsintgatott más felé, Zsolti hiába tett meg mindent, Csilla nem akar békülni. Így hiába a férfi minden igyekezete, Csilla és ő már soha többé nem lesznek együtt”

- árulta el megkeresésünkre a sztárok jósnője.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek