FÜLES

Szerző the_M

Létrehozva: 2024.08.13.
Módosítva: 2024.08.13.

Edzője vigasztalja Megyeri Csillát a szakítása után?

Ahogy az Molnár Zsolti elbocsátó, szép üzenetéből is sejthető volt, Megyeri Csilla már más oldalán boldog. Vagy legalábbis erre utal több jel is.

Az elmúlt években többször is felütötte a fejét a pletyka, hogy az igencsak heves kapcsolatban élő Megyeri Csilla és Molnár Zsolt szakítottak, ám egészen a magunk mögött hagyott hétvégéig, ezek a szóbeszédek mindig hamisak voltak. Most viszont már biztos, hogy a celeb páros 11 közös esztendő után búcsút intett egymásnak. Erről szinte egyszerre, az Instagram-oldalaikon tettek közzé nyílt levelet. A két szakítós közleményben megegyezik, hogy mindketten szép időszakként emlegetik a kapcsolatukat, és nagyon hálásak a másiknak a közös élményekért. De azért akadnak különbségek, és nemcsak az, hogy Zsolti indokolatlannak érezte a vesszők használatát. 

A vállalkozó ugyanis utal arra, hogy vele ellentétben a műsorvezető nem feltétlenül volt korrekt a kapcsolatuk végét illetően. Azt nem fejtette ki, hogy mire is gondol pontosan, de ezen a ponton jönnek a képbe a sok szabadidővel rendelkező internetezők. Az online Sherlockok azonnal akcióba léptek, és nekiálltak felgöngyölíteni a szakítás körülményeit.

Csilla rágyúrt a boldogságra

Azt tudni, hogy Csilla a szakításuk bejelentését külföldről intézte, ugyanis éppen nyaral. Míg Zsolt elviekben itthon van, de az biztos ugye, hogy nem egykori szerelmével. A külön nyaralás még nem is lenne fura, hiszen hetekkel ezelőtt Megyeri a hot! magazinnak már előre jelezte, hogy nem együtt vakációzik majd élete párjával, hiszen túlságosan elfoglaltak, és nem találtak a nyári hónapokban olyan hetet, amit együtt tudtak volna kiütni a naptárból. Mindez így is lett, és a "rusnyázó műsorvezetőként" hírnevet szerző Csilla Zsolti nélkül utazott el Olaszországba, de azt nem jelenthetjük ki, hogy a szerelme nélkül. Megyeri a feltöltött posztjaiban ugyan csak egyedül látható, ahogy fülig érő szájjal élvezi a kánikulai napokat, de a képeket valakinek el kellett készíteni, és aligha volt az a valaki egy rokon vagy egy barátnő, hiszen akkor legalább megjelölve meglennének bármelyik bejegyzésben. Ellenben az Insta-történetein keresztül elszórt néhány morzsát Csilla, amiből a tettrekész kommentelők kenyeret sütöttek. Így jutottak arra az elméletre, hogy Megyeri nem mással, mint a bokszedzőjével vigasztalódik.

Az öklözés hozta őket össze

Mint az tudvalevő, Megyeri bő egy éve a boksznak él, hiszen az RTL nagy vihart kavaró bukott műsorában, a Sztárboxban ő is bohóckodott. Viszont az ökölvívást komolyan veszi, és rengeteget edz, ami jó hatással van a fizikumára, a mentális egészségére, és az internet népe szerint a szerelmi életére is. A felkészülés során és azóta az edzésekben Nicola Sarciá, egykori profi bokszoló a partnere, aki a jelek szerint már a ringen kívül is a társa lett. 

Nicola ugyanis megosztotta Csilla egyik nyaralós, páros ebédjéről szóló story-ját, illetve a műsorvezető is tett ki olyan videót, ahol látható, hogy egy Nicolára erősen emlékeztető pasival biciklizget éppen. Ehhez jön még az, hogy a harsány celeb egyik bikinis képe alatt udvarolni kezdett a sportoló, amire előbb zavart tiniként reagált Megyeri, majd törölte is a beszélgetést. Persze az utókornak megmaradt így is, mert az internet nem felejt. Főleg nem a Reddit.

Azt azért nem jelenthetjük ki ennyi alapján, hogy Csilla és Nicola egy párt alkotnak, de a jelek gyanúsak, akárhogy nézzük.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek