Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.21.

Megyeri Csilla a pasija nélkül megy nyaralni

A műsorvezető imád pörögni, ezért azt sem bánja, hogy a megszokotthoz képest kicsit később élvezi majd a nyári élményeket. Megyeri Csilla azt is elárulta, mi a titka a beach body-jának.

 Igazi nyári lány Megyeri Csilla: imád strandolni, pancsolni a vízben, és sütkérezni a parton. Idén azonban olyan sok az elfoglaltsága, hogy csak a nyár közepén sikerült eljutnia a strandra.

Megyeri Csilla full elégedett a testével (bikinis fotók) és valószínűleg a pasija nélkül megy nyaralni - Ripost
Megyeri Csilla nem egy otthonülő típus (Fotó: archív / hot magazin)

Megyeri Csilla a párja nélkül is utazik

Nyáron van a születésnapom, tehát abszolút nyári gyerek vagyok. Általában a strandok nyitásával egy időben már kint vagyok, de az influenszer-együttműködéseim annyira lefoglaltak, hogy csak most jutottam ki először a vízpartra. Még nyaralni sem voltam, de azt már biztosan tudom, hogy augusztusban kiutazom Spanyolországba a barátnőmhöz. Az még képlékeny, hogy a párom, Zsolti velem tud-e majd tartani, mert nagyon sok az elfoglaltsága, de én tuti megyek – kezdte lelkesen Csilla a hot! magazinnak.

Mindketten a nyarat szeretik

„Aktív nyaralónak tartom magam: imádok kirándulni, folyamatosan jönni-menni. Szeretem megismerni egy ország kultúráját, nevezetességeit. Persze pihenni is szeretek a tengerparton, illetve az esti fröccsözések is nagyon kikapcsolnak. A telet egyáltalán nem szeretem, a hideget nehezen viselem, és nem vagyok a téli sportok szerelmese sem. Ki sem szeretném próbálni, mert folyton attól félnék, hogy kitöröm kezem-lábam! Zsolti sem szereti a telet, így ha lehetőségünk adódik, akkor szeretünk télből a nyárba utazni.”

Megyeri Csilla full elégedett a testével (bikinis fotók) és valószínűleg a pasija nélkül megy nyaralni - Ripost
Saját ruhamárkát tervez Csilla (Fotó: archív / hot magazin)

Új kihívás

Csilla azonban nem bánja, hogy idén máshogy alakul a nyara, ugyanis nagyon élvezi a munkáit. Ráadásul egy új projektbe is belevágott.

„Nagyon jó a munkabíró képességem, nem vagyok malmozó típus. Mindig kell valamit csinálnom. A műsorom elviszi most az összes időmet és energiámat, a szabadnapjaimon pedig az együttműködéseimmel és a webshopommal foglalkozom. Ezenkívül a barátnőmmel tervezünk egy ruhamárkát, amit ősszel szeretnénk majd piacra dobni” – árulta el Csilla.

hot címlap
Toávbbi sztárhíreket olvasgatsz a hot! magazin e heti számában!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek