Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.11.

Ettől szenved Vajna Timi

Vajna Timire nehéz idők járnak... Az otthona lassan élhetetlenné válik az elképesztő időjárásnak köszönhetően. Az özvegy az állataival a házukba húzódott, ott próbálják átvészelni ezt az időszakot.

Míg nálunk végre beköszöntött az ősz, ami kipucolta a szaharai hőséget az országból, addig a világ más tájain még mindig elképesztő hőséggel küzdenek. Az extrém időjárásnak Vajna Timi is áldozatul esett, Los Angelesben ezekben a napokban kezd kritikussá válni a helyzet. Az emberek a házaikba húzódnak, napközben gyakorlatilag kihaltak az utcák, gyalogosan senki sem indul el még egy közeli helyszínre sem. 

MissUniverse-Tripicarium-VajanTimi-2016-ZSP-5379
Vajna Timi nehezen viseli az elképesztő hőséget (Fotó: Zsolnai Peter)

Koszos, forró levegő 

Vaja Timi az Instagram-oldalán tette közzé az aggasztó hírt: olyan meleg van a nyugati parton, ami már közvetlen életveszélyt jelent az állatok számára, és természetesen az emberekre is veszélyes. A perzselő forróság elől, aki csak teheti, a légkondicionált lakásába húzódik vissza, és estig ki sem teszi onnan a lábát. A angyalok városában ezekben a napokban éjszaka sem hűl le 25 fok alá a hőmérséklet, így még akkor sem tanácsos egy kellemes sétát megejteni, és ha ez nem lenne elég: a forróság mellett rossz levegőminőség miatt is riasztás van érvényben a környéken, vagyis igazán nehéz most a helyzet. 

A meteorológiai állomások folyamatosan adják ki a riasztásokat (Fotó: accuweather.com)

Biztonságban az állatok 

Vajna Timi és a házi kedvencei a közösségi oldalára feltöltött fotói alapján biztonságban vannak, a hűvös házba húzódtak vissza és ki sem teszik a lábukat, amíg meg nem szűnik a kánikula. A meteorológiai előrejelzések szerint erre egyébként már nem sokat kell várniuk, hiszen pár fokos lehűlés érkezik a Csendes-óceán felől, de front nem hoz esőt, csak szelet, ami Los Angelesben újabb veszélyforrást jelent... A forró levegő és az erős szél ugyanis táptalaja a bozóttüzeknek, melyek minden évben hatalmas károkat okoznak a környéken. 

Vajna Timi kedvencei biztonságban vannak a házban (Fotó: Instagram)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek