Létrehozva: 2024.08.18.

DR BRS: „Az éjszaka konzervál”

Elképesztően szerencsésnek vallja magát az előadó, hiszen közel negyvenéves korára szinte mindent elért, amire vágyott. DR BRS ezt a sikerét családjával is meg tudja osztani.

Szerző Magyar Adrián

Hamarosan kerek évszámot ünnepel DR BRS, a lemezlovas, ugyanis októberben lesz 40 éves. A kora kapcsán azonban vegyesek az érzelmei.

DR BRS hamarosan negyven lesz, az éjszaka konzerválja hot feltöltés - 20230923_szrt koncert_02468_MW_bulvar_MK
DR BRS dalok feldolgozásában utánozhatatlan (Fotó: Máté Krisztián)

Felemás érzések vannak bennem. Örökifjúnak tartom magam, és az éjszaka konzervál, hiszen inkább fiataloknak zenélek.

„Van egy furcsa szokásom, hogy szülinapomkor mindig elvonulok pár napra egyedül, összegezni és számot vetni. Ez idén sem lesz másként, de egyelőre teljen el a nyár. Csak augusztusban 40 bulim van, volt olyan is, hogy heti tíz fellépést teljesítettem, de nem bánom, mert imádom a munkámat. Úgy érzem, jó helyen vagyok” – kezdte Attila a hot! magazinnak.

DR BRS hamarosan negyven lesz, az éjszaka konzerválja hot feltöltés
Negyven DR BRS koncert 2024. augusztusának mérlege, a zenész imádja a munkáját (Fotó: tv2/HOT! magazin)

DR BRS felesége a zenész mellett áll

DR BRS a negyvenhez közelítve igyekszik megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között, ebben pedig társa a felesége, Adri, aki a szürke hétköznapokban is a családfő mellett áll.

A család szerencsére nagyon támogató, hiszen a hétköznapokban igyekszünk minél több időt együtt tölteni. Hála Istennek, a kisfiam nem sokat érzékel abból, hogy távol vagyok. Annyit tud csak, hogy apa sokat alszik nappal, de azt elmagyaráztam neki, hogy ez azért van, mert este dolgozom.

„Sajnos ilyenkor nem tudunk hosszasan nyaralni, maximum csak egy-két nap gyors wellness erejéig, de minden évben októberben és januárban elutazunk családostól hosszabb időre” – árulta el a lemezlovas.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek