SHOWBIZ

Szerző Maca néni

1 hónapja

Nyárvégi gigaslágerrel robbantott Zalatnay Cini és DR BRS

Zalatnay Saroltát sokan és sokszor biztatták már, hogy egyik slágerét engedje új köntösbe bújtatni.

Szerző Maca néni

Az énekesnőnek több olyan legendás slágere is akad, amely generációkon, korszakokon átívelve maradt 10 milliónyi magyar kedvence. Elég, ha azt mondjuk: apáca, barát, vagy tölcsér és máris hiba nélkül tudjuk énekelni Cini alapműveit, már ami a dalszövegeket illeti.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

 És van egy negyedik örökbecsű nóta is az énekesnő repertoárjában, az pedig a Szenes Iván csodálatos dalszövegével ás Gábor S. Pál zenéjével született Hosszú forró nyár című szerelmes dal. Ez lett végül az az örökzöld, ami felkeltette a retro slágerek professzora, DR BRS érdeklődését, és jó szokásához híven le is porolta a művet. 

 

A teljesen új formába öntött szám premierjét szerdán tartották a belváros szívében álló egyik luxusszálloda teraszán, ahol este 8-ra már egy gombostűt sem lehetett volna leejteni. Sok híresség, köztük Fodor Zsóka, Rábaközi Andrea, Berki Mazsi és Kis Grófo is kíváncsi volt, mi sül ki a két híresség együttműködéséből. Az énekesnő valamivel 8 óra után egy hatalmas, rózsaszín limuzinnal futott be a helyszínre, ahol hatalmas ovációval fogadták. Percekkel később már fel is csendültek a fent említett slágerek. Cini háromdalos minikoncertet adott, majd mellé lépett DR BRS és "felrobbant" a Duna-parti étterem és a környék is. Járókelők sokasága verődött össze, és tombolva, Cinivel együtt énekelve buliztak a romantikus nóta felújított változatára. 

A pörgős nóta hatalmas sikert aratott, így már alig várjuk a közelgő klippremiert is. Cini pedig nem csak ebben a tekintetben újult meg, de regisztrált az Istagramra is, ahol szó szerint ontja a tartalmakat. 

 

 

 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!