SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Férfiak figyelem! Ilyen társra vágyik Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea keresett influenszer, sikeres médiaszereplő, modell és sportoló, aki már számos területen bizonyította a szorgalmát és a rátermettségét.

Szerző Ripost

Gelencsér Tímea szinte mindennap máshol van és mást csinál, nem mondhatja, hogy monoton az élete, ráadásul a sok elfoglaltság mellett néhány hete az egyetemre is beiratkozott. Sokat utazik is, így érthető, ha szülei féltik.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Rettenetesen féltenek, főleg édesapám, aki magánnyomozó, és a munkája során találkozott ezzel-azzal. Van egy applikáció, amivel látod a másik készülékének a helyzetét. Ezért mi is telefonos applikációval figyeljük, ki hol van a családtagok közül. Használom másra is, például megnézem a térképen, hol van a nővérem, és ha a közelemben, akkor elugrom hozzá. Milánóban is együtt voltunk Hajnival – szeretem, ha tudom vinni magammal a testvéremet, és örömet szerezhetek neki

- vallotta be Timi a hot! magazinnak.

Gelencsér Timi azt is elárulta, milyen számára az ideális társ.

„Nincs férfiideálom, de olyan társra vágyom, aki épít, és nem visszahúz, aki felszabadultabbá, boldogabbá tesz, aki nem hátráltat, aki hozzám tesz érzelmileg és az élet minden területén. Jól elvagyok egyedül is, nem alkuszom meg. A magánéletemet mindig megtartom magamnak. Ha lesz valaki az életemben, azt a saját oldalamon fogom közölni. Addig minden más csak találgatás és pletyka" - mondta a hot! magazinnak.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!