Csak két embert érdekelt Demcsák Zsuzsa férjének jógaórája

Hiába készült lelkesen Demcsák Zsuzsa férje első Magyarországon tartott jógaórájára, az előadás érdektelenségbe fulladt. Szerda este csak két ember, a Ripost munkatársa és egy másik újságíró jelent meg azon az eseményen, amellyel Krishan megvalósította volna az álmát és belekezdett volna jógaoktatói karrierjébe. Zsuzsáéknak nem volt más választása, le kellett fújniuk a programot.

Demcsák Zsuzsa és férje széles mosollyal az arcán érkezett meg szerda este a VI. kerületi helyszínre, ám a vidámság nem tartott sokáig. Néhány perc múlva már jött is a kellemetlen meglepetés és a mosoly lehervadt az arcukról.

 

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

Kiderült ugyanis, hogy mindösszesen hárman vették meg a 6.000 forintos jegyet az eseményre, és ebből csak két fő jelent meg. A Ripost munkatársa és egy másik újságíró.

Demcsák érthető okokból csalódott volt, hiszen férje nagyon készült az első jógaórára, indiai népviseletben érkezett az oktatásra. Arra, amelyikiből végül semmi sem lett. Zsuzsa először azt közölte, hogy kis csúszással kezdődik a program, majd később csalódott arccal tért vissza Krishan társaságában, hogy megtegye a bejelentést.

Állítása szerint sajnos mindenki lemondta, akire számítottak, így le kellett fújniuk a mai előadást. Szerinte két lehetőségük volt: vagy egy másik időpontban tartják meg a jógakurzust, vagy mindenkinek visszafizetik a pénzt.

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

Persze nem kizárt, hogy valóban csak a véletlen összjátéka miatt fulladt kudarcba Krishan kezdeményezése, ám nem hagyható figyelmen kívül, hogy a helyszínválasztás sem volt a legideálisabb. Már a bejáratnál közölték, hogy öltözőt nem tudnak biztosítani, és soha nem tartottak náluk jógaórát vagy bármilyen hasonló rendezvényt.

Tegyük hozzá, ettől még sokan lehettek volna kíváncsiak arra, milyen mozdulatsorokat vagy légzéstechnikát tanít Krishan, de valamiért mégsem így történt. Talán az ijesztette el az embereket, hogy az indiai férfi angol nyelven tartotta volna az előadást? Ki tudja.

Sajnos amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a jógaóra után minden résztvevőt ízletes vegetáriánus indiai vacsorával vártak volna. Csak az a volna ne lett volna. Bár ez is benne volt a hatezer forintos jegyárban, ez is elmaradt, senki sem ajánlotta fel. Így korgó gyomorral távoztunk, de bízunk a sikeresebb folytatásban.

Másnap megkerestük Demcsák Zsuzsát az ügyben, aki meglepő kijelentést tett: azt állította, hogy mégis megtartották az órát azután, hogy közölték, lefújják a foglalkozást. Állítólag „jelentős csúszással” került megrendezésre a workshop, ami azért érdekes, mert a meghirdetett 18:00 órai kezdés előtt fél órával már a helyszínen voltunk, sőt a kezdés idején is, és bizony más érdeklődő nem állt sorba a terem ajtajában...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!