LOVE

Van remény, talán idén sem maradunk sztáresküvők nélkül

Az idei nyárra több celeb is tervezte az esküvőjét. Az enyhítések most nekik is kedvezhetnek.
  • Szerző: Ripost

Fellélegezhetnek a sztárok, ugyanis a kormány csütörtöki döntése alapján, vidéken és Pest megyében 200 főig rendezhető esküvő. Bár Budapestről csak később döntenek, úgy tűnik, hogy a nyárra tervezett lakodalmakat megtarthatják a hírességek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pintér Adrienn / Facebook

Pintér Adrienn nyár végére tervezi az esküvőjét

Ada sokáig kétségek között volt a nagy nappal kapcsolatban. Az eddigi korlátozások miatt ugyanis felmerült az a lehetőség, hogy szűkebb körben tartják meg a lakodalmat, vagy éppen más időpontot választanak. Ám most úgy tűnik, van remény arra, hogy megtarthassák az álomesküvőjüket.

„Mi Budapesten szeretnénk tartani az esküvőnket, úgyhogy még mindig várunk, hogy mi lesz. Az tény, hogy van remény, mert vidéken már feloldották a korlátozásokat, úgyhogy most nem tudunk mást tenni, minthogy kivárunk. Reméljük a legjobbakat” – árulta el lapunknak Ada, aki egyébként nagy lagzira készül, 170 embert hívtak meg a nagy napra a vőlegényével.

Hasonló helyzetben van Majka és Dundika, illetve a Jóban Rosszban színésznője, Nagy Kata és vőlegénye is, akik júniusra tervezik az esküvőjüket. Őket is érinti még a kormány további döntése a budapesti korlátozások feloldásáról.

Kocsis Dénesék lemondták az esküvőt

Az Operettszínház sztárja már régóta készült a nagy napra, azonban menyasszonyával együtt úgy döntöttek, hogy idén már nem kerül sor az esküvőjükre, így hivatalosan is lemondták.

„Úgy voltunk vele, hogy szeretnénk az örömünkben osztozni azokkal, akiket szeretünk. A szerelmünkben, a szándékainkban biztosak vagyunk, így nem sietünk sehová” - mesélte az egyik magazinnak Dénes.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?