SZTÁRDZSÚSZ

Sokkal kiegyensúlyozottabb lett Mádai Vivi, ez az oka

A koronavírus-járvány miatt sokan bezárkózni kényszerültek az otthonukba, ezzel szinte egy időben bezártak az edzőtermek is. A hazai sztárvilág szépségeit azonban a korlátozások sem állíthatták meg abban, hogy kedvenc mozgásformájukat, a jógát űzzék. Állításuk szerint a jógának is köszönhetik, hogy a vészterhes időkben sikerült megőrizniük a lelki és a testi egyensúlyukat.
  • Szerző: ripost

Mádai Vivien számára terápia lett

A Mokka műsorvezetője sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb. „Az én életemben a jóga nem csak egy mozgásforma. Terápia, megnyugvás, visszatalálás a legjobb énemhez” – fogalmazta meg érzéseit Vivi, aki azt is elmondta, hogy bár a korlátozások miatt személyesen nem vehet részt edzéseken, az online térben folyamatosan keresi a lehetőségeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés

Iszak Eszter oktató lett

A modell évek óta jógázik, de a koronavírus alatt magasabb szintre emelte a kapcsolatát a mozgásformával. „Elkezdtem változtatni az életemen. Ennek egyik eleme a jóga volt. Szerettem volna még közelebb kerülni hozzá, ezért nyáron megcsináltam egy jógaoktató képzést” – mondta el Eszter, aki hozzátette, igyekszik visszaszorítani a stresszt az életében. „Az egészségünk érdekében muszáj, hogy ne csak a testünket eddzük, hanem a lelkünket és a pszichénket is.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés

Szilágyi Szilvi a testvérével jógázik

Caramel felesége a tavaszi karantén óta szinte mindennap jógázik. „Szeretném kihozni magamból a maximumot, nem fizikálisan, hanem lelki és szellemi szinten” – fogalmazott Szilvi, aki azt is elárulta, nagyon hiányoznak neki a csoportos órák, és alig várja, hogy a barátaival újra együtt jógázhasson, de addig is a húgával közösen mozgatják át a testüket és az elméjüket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés

Dobó Ági így relaxál

A kétgyermekes családanya 2019-ben jógázott először, azóta a mozgás rabja lett. Azt is elárulta, miért. „Egyelőre azért még mindig az óra végi relaxáció és lelki töltődés része a kedvencem, mert egyáltalán nem vagyok hajlékony, és tele vagyok görccsel, de ezért is vagyok motivált” – mondta el Ági, aki a világjárvány alatt otthonában edzett.

Osvárt Andi saját stúdiót nyitott Budapesten

A világhírű színésznő 13 évvel ezelőtt találkozott először a jógával, ami meghatározó élmény volt számára. Kihívásként tekintett rá, folyamatosan fejlődni akart benne. 2016-ban oktatói képesítést szerzett, majd 2020-ban a koronavírus-járvány alatt megnyitotta az első stúdióját. A korlátozások miatt azonban online tartja meg az óráit, ami nem utolsó sorban lelki feltöltődést is jelent neki a mozgáson kívül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?