SZTÁRDZSÚSZ

Nem semmi: Barátai kerítenek férfit Zimány Lindának

Zimány Linda megállapodna végre. A karrierben szerencsés, mostantól, a FEM3-on mint műsorvezetőt is láthatják a nézők.
  • Szerző:

Szép, okos, saját karrierrel, egzisztenciával rendelkezik, mégis nehezen talál magához illő párt. Zimány Linda mostanában többet randizik, hiszen a hároméves tervében a családalapítás és a házasság is szerepel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A FEM3 legújabb műsorvezetője a -nak elmondta, a férfiak általában rosszul ítélik meg, ami megnehezíti számára az ismerkedést, ám nagyon vágyik egy meghitt kapcsolatra, így nem adja fel: próbálkozik.

„Én is ember vagyok és már nagyon vágynék egy társra. Kellett ez a kis szinglilét az életembe, ez tény, ahogy az is, hogy ez idő alatt elég zárkózott voltam. Nem igazán nyitottam a fiúk felé. Mostanában azonban a munkám miatt sok helyen járok és több új embert ismerek meg. A baráti körömnek is sokat köszönhetek, mert folyamatosan szervezkednek az érdekemben” – árulta el Linda, aki szívesen megy el egy randira.

„Néha rám írnak az ismerősök, hogy találtak egy nekem való férfit. Aztán vagy bejön, vagy nem, de miért ne találkozzon velük az ember. Négy évig Los Angelesben éltem, így a külföldi barátaim is gyakran hívnak el magukhoz. Nyáron én voltam az „igen ember”, ráértem, a szállás általában megoldott volt. Úgy gondoltam, ha nem megyek sehova, magától nem fog bekopogtatni a szőke herceg. A barátaim nagyon rajta vannak az ügyön, mondhatni, hogy kerítenek rendesen” – mondta viccesen Zimány Linda, akinek a jövendőbelijéről komoly elképzelései vannak.

Ha szeretnéd megtudni, milyen lenne az ideális jelölt Linda számára, olvasd el a hétfői lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?