SZTÁRDZSÚSZ

Mikor telik be a pohár: Hány esélyt kap még Curtis ?

Az egykori focista ismét az Újpestben rúgja a bőrt.
címkék:
  • Szerző: angie

Talán igaz a mondás, hogy minden csoda három napig tart, de ez akár szerencse is lehet, mert így egy botrányt sem emlegetnek tovább az emberek. Nagyon úgy fest, hogy Curtis esetében erről lehet szó, hiszen 2014 óta a sajtó több olyan esetről is beszámolt, melyekből egy is elegendő lenne egy karrier végéhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Persze meglehet, a rapperimázsba több minden belefér: így a nőverés, a drogozás, a szerződésszegés is simán elmegy és megbocsájtható.Egy biztos, Curtis bármit tett, valahogy nemcsak elnézték neki a rajongók, de a karrierje is mindig fellendült utána.

2014-ben mindenkit sokkolt, amikor kiderült, ököllel verte meg egykori jegyesét, Bettinát. A lány monoklis fotói akkor elárasztották az internetet, a rapper pedig elismerte tettét, sőt nyíltan el is ítélte önmagát.

Nem sokkal az eset után mégis a TV2 Édes Élet című műsorában szerepelt, és Majka oldalán egyre ívelt felfelé a zenei karriere is. Jöttek a koncertek, a hatalmas népszerűség és – mint az már köztudott – a drogok is, melyek hatására Curtis egyre sűrűbben hagyta cserben társát. Nem lépett fel, elmaradozott a koncertekről. Ezt elégelte meg Majka, amikor tavaly nyáron a közönségnek bejelentette, Curtis drogokkal él, így kénytelen megválni tőle. A rajongókat sokkolta a hír, el sem tudták képzelni, egymás nélkül a két rappert. Az első sokk után azonban a rajongók sajnálni kezdték, amire csak ráerősített, hogy kiderült, Curtis hamarosan apa lesz.

Nyilván ő is érezte, hogy sötét felhők gyülekeznek a feje felett, de születendő gyermeke is motiválta abban, hogy drogproblémái miatt segítséget kérjen. Személye még ezután sem merült feledésbe, nem sokkal az elvonó után az ott töltött időről készítettek vele dokumentumfilmet. Eztán megjelent néhány sikeres száma, megszületett a kisfia és úgy tűnt, Curtis teljesen megjavult. Majka ez év elején vissza is fogadta és nem sokkal később a Sztárban Sztárba is felkérést kapott.

Ebben a műsorban is imádták a nézők, rengeteg szavazatot kapott. Megmutatta tehetségét és humorát, amivel nagy sikert aratott, mégsem tudta tisztességgel végigcsinálni a műsort. Ahogy arról a beszámolt, két héttel ezelőtt, vasárnap nem jelent meg az élő műsorban, cserben hagyva ezzel versenytársait, a produkcióban dolgozókat és a nézőket egyaránt. A csatorna megtette a megfelelő jogi lépéseket, pénzbüntetésre és nyilvános bocsánatkérésre kötelezték Curtist. A rapper a Tények Plusznak úgy nyilatkozott, nem bánja, amit tett, ő ilyen, ha lelki problémája van, akkor magába fordul.

Most a fociban talált újabb lehetőséget. A napokban bejelentette, visszatér a gyökerekhez, és mint a karrierje előtt, ismét a lilákat erősíti. Az Újpest futsalcsapatában rúgja a bőrt. Remélhetőleg ott nem fogja visszafordíthatatlanul elrúgni a pöttyöst.

címkék:
És ezeket olvastad már?