SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bejelentést tett Kollányi Zsuzsi, vajon mit szól ehhez Majka?

Kollányi Zsuzsi remekül egyensúlyoz az anyaság és a hivatása között. Az énekesnő szeptember végéig csaknem folyton koncertezik, de emellett a családját sem hanyagolja el.
  • Szerző: Ripost

Szinte egy perc szabadideje sincs idén nyáron Kollányi Zsuzsinak. A gyönyörű énekesnő izgalmas időszakot él át: teli a koncertnaptárja, ráadásul ez az első nyár, amikor – immáron – háromgyermekes édesanyaként élheti meg a szülői lét örömeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kollányi Zsuzsi
Fotó: Markovics Gábor


Kevés alvás, sok öröm

A fiúk nagyon jó gyerekek, az ikrek, Bálint és Bence egyre önállóbbak, Bogdán pedig igazi kis örökmozgó. Nem tagadom, keveset alszom mostanában” – vallotta be a Metropolnak mosolyogva az énekesnő. „Viszont a férjemmel igyekszünk úgy alakítani a nyarat, hogy a vidéki koncertek idején egy-egy napot az adott városban töltsünk. A fiúk szeretik a vizet, ezért ilyenkor általában medencés szállásokat választunk, és az ilyen alkalmak mindig feltöltenek.”

Akárcsak a színpad, ami Zsuzsi számára ugyanolyan éltető erő, mint a gyermekei. Úgy érzi, azóta tudja igazán kifejezni a művészetét és a nőiességét, amióta életet adott a fiainak – írja a Metropol.

Vége a komplexusoknak

„Korábban rengeteg komplexussal küzdöttem. Elégedetlen voltam a testemmel, és ez a lelkemre is kihatott. Különös talán, de mindez azóta billent helyre bennem, hogy anya lettem. Azóta érzem magam igazán nőnek. Most már tisztában vagyok az értékeimmel, a határaimmal és az erősségeimmel. Én, aki korábban sokszor a kilók miatt aggódtam, most, anyaként végre nem egy torz tükrön keresztül látom magamat, és ez az önbizalmamnak is jót tett. Úgy érzem, most a helyemen vagyok a szakmámban és a magánéletemben is.”
Zsuzsinak nincs is oka a szégyenkezésre, hiszen a három gyermek mellett remek formában van. A lelki változások pedig a művészetére is kihatottak, a színpadon is sokkal magabiztosabb.

Fotó: Ripost

A jövő zenéje

„Szerencsésnek érzem magam, mert a fiaim nagyon jó fejek, sokszor, ha nem túl kései az időpont, a férjemmel a koncertekre is elkísérnek. Otthonosan mozognak a backstage-ben, Bogdán pedig néha együtt van velem a színpadon is. Tavaly nyáron a várandósságom és a koronavírus miatt nem nagyon utazgattunk belföldön sem, ellenben kihasználtuk a lakóhelyünk közelében lévő szép tájakat. Rengeteg új helyet fedeztünk fel, ahol a fiúk kedvükre játszadozhattak. Szeptember végéig tele a koncertnaptáram, de idővel talán, amikor már a járványhelyzet és az időnk is engedi, szeretnénk megejteni egy külföldi nyaralást is. Persze, ez a három gyerek mellett komoly logisztikát igényel, de ez még a jövő zenéje” – fogalmazott a boldog édesanya.

Majkával külön utakon folytatják

Az utóbbi időben nagy port kavart, hogy az énekesnő minden jel szerint nem dolgozik majd Majka zenekarában.

Ezzel kapcsolatban azonban teljesen nyugodtan és szeretetteljesen beszél: „Nagyon szeretem Nikát, akár vele is nagyon szívesen dolgoztam volna közösen a fiúkkal. De az élet most nem ezt hozta, és hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka. Nagyon sok munkát, energiát fektettem én is a zenekar sikerességébe és bízom benne, hogy a lehető legjobban haladnak tovább a dolgok. Nekem szerencsére rengeteg munkám van jelenleg is, és mivel csak a zene éltet (a családomon kívül) így aligha kívánhatnék többet.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?