SZTÁRDZSÚSZ

Így hosszabbítják meg a nyarat a magyar sztárok

A nyár vége a legtöbb ember számára egy szomorú időszak, hiszen ki szereti a tüsszögős, sálba burkolózós, esős és szeles őszt? Persze, mint minden évszaknak, az ősznek is megvannak a szép és jó mozzanatai, de sokan jobban örülnének, ha a nyár tovább tartana. Összeállításunkban olyan hírességeket gyûjtöttünk össze, akik nemcsak álmodoznak, hanem cselekedtek is, és mesebeli helyekre utaztak.
  • Szerző: Ripost

Lola

Az énekesnő Horvátországban, Mali Losinjban vakációzott. Vagyis inkább rápihent az év további részére, ugyanis ősszel a Petőfi TV műsorvezetője lesz.

Ráadásul nem akárkivel, hanem új szerelme társaságában, romantikus hangulatban töltötte az elmúlt napokat.

 

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Saját bevallása szerint élete legcsodálatosabb nyaralását élte át a horvát partoknál, aminek köszönhetően úgy feltöltődött, mint még soha, semmitől.

Kiss Daniella

A Miss World Hungary 2015-ös szépségkirálynője jelenleg szintén Horvátországban, Makarskán pihen a barátnőivel.

Daniella nagyon élvezi a jó időt, és azt, hogy a lányokkal a város minden helyét bebarangolják.

 

MISS WORLD HUNGARY 2015 (@daniellakiss) által megosztott bejegyzés,

Instagram-oldalán számos szexi és gyönyörű fotót osztott meg a vakációról: a felvételeken nemcsak szép tájak, de Danielláról készült képek is fellelhetőek a férfirajongók nagy örömére.

Aleska

A gyönyörű légtornász Görögországot választotta úti célként, ám, hogy egyedül, barátokkal vagy esetleg egy férfivel nyaral, az nem derült ki az általa feltöltött képekből.

Aleska mindenesetre nagyon élvezi a homokos tengerpartot, ahol napjai nagy részét tölti, ráadásul egy trendi kiegészítőt is beszerzett!

 

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Az idei nyár slágerei a különböző formájú felfújható matracok, Aleska pedig nem maradhatott ki a trendőrületből: egy óriási, dinnye alakú úszógumit vásárolt magának a nyaralásra.

Majka-Tilla

A rapper a TV2 új, készülő műsorát forgatja Máltán jóbarátjával, Tillával, és más hírességekkel együtt.

Majka viszont a családját is elvitte magával a gyönyörű országba, így kedvese, Hajni, és fiai, Marián és Olivér vele pihenhetnek, amikor a műsorvezető épp nem dolgozik.

 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

A hírességeket még az sem zavarja, hogy apró lakókocsikban élnek, sőt, ha tehetik itt is megviccelik egymást, és rengeteget nevetnek együtt.

Köböl Anita

A %% műsorvezetője Észak-Olaszországban nyaralt a szakítása után. Nemrégiben hazaérkezett a csodás tájról, de még most is előszeretettel osztja meg külföldi élményeit a nagyközönséggel.

 

Köböl Anita (@kobol.anita) által megosztott bejegyzés,

Bár Anita már szingliként utazott külföldre, a nyaralás nem a pasizásról, sokkal inkább az élményszerzésről és a feltöltődésről szólt a csinos műsorvezető számára.

És ezeket olvastad már?