SZTÁRDZSÚSZ

Esztergályos Cecília élő adásban üzent a gonosz embereknek – Videó

A színésznő a Mokkában bevallotta, hogy ő sem érzi mindig boldognak magát, de mégis hálás mindenért, amit az élettől kapott. A rosszindulat azonban zavarja.
  • Szerző: ripost

Esztergályos Cecília elkeserítőnek találja a rosszindulatú megjegyzéseket. A Kossuth-díjas színésznőt sokan támadják a rendíthetetlen optimizmusáért, és a világhálón is számos bántó véleményt olvas.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ő azonban a szeretet igéjét hirdeti, és erre biztat másokat is. A Mokka hétfői adásában nyíltan üzent is a gonosz embereknek.

Esztergályos Cecília üzent a gonoszkodó embereknek

Esztergályos Cecília üzent a gonoszkodó embereknek (Fotó: TV2)

„Nem vagyok mindig boldog. Mindennek örülni kell, a levegőnek, a napnak, a fénynek, a hívásnak, hogy itt lehet az ember, hogy újra lehet játszani a színpadon. Ne gyűlöljük egymást! Olyanokat olvasok az interneten, hogy elájulok! Én azt válaszolnám mindenkinek, aki gonoszat ír valakinek, hogy: 'Ne magadból indulj ki!' A gonoszság úgy jut valakinek az eszébe, hogy ő maga gonosz. A gonoszakat el kell tenni máshova! A rosszindulatot ki kell nyomni!” – fogalmazott a Mokkában Esztergályos Cecília, aki boldog, amiért egészséges, és igyekszik az élet legapróbb örömeinek is rendíthetetlenül örülni.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?