SZTÁRDZSÚSZ

Beoltották Esztergályos Cecíliát, ezt a vakcinát kapta meg

Már alig várta, hogy hívja a háziorvos a koronavírus elleni vakcina miatt.
  • Szerző: Ripost

Az elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra a 78 éves Esztergályos Cecília. Neki bizony teljesen mindegy volt, melyik vakcinát kapja, csak arra vágyott, hogy beoltsák. A Família Kft. színésznője csütörtökön meg is kapta az oltást – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Isteni volt! Semmit nem éreztem„ – mondta az oltást követően felszabadultan nevetve Esztergályos Cecília, hozzátéve, hogy annyi kellemetlenséggel sem jár az oltás, mint egy szúnyogcsípés. Megálljt kell parancsolnunk ennek a vírusnak és ez máshogy nem megy, mint oltással. Ez egy világháború, a világot meg kell menteni ettől a vírustól. Számomra a világ legtermészetesebb dolga volt az, hogy ha lesz oltás, az elsők között megyek, ez máshogy nem is lehet. Óriási dolog, hogy ilyen rövid idő alatt rendelkezésre áll a vakcina, ráadásul többféle is” – magyarázta Cili. A kínai Sinopharm vakcinájának első adagját kapta meg csütörtökön.

„A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak„ – mondta a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?